Hemmotteluhetki

kauneushoitola beauty miraleena

Meille tänne Kirkkonummelle avattiin reilu viikko sitten uusi kauneushoitola, kun Kauneushoitola Beauty Miraleenan yrittäjä Leena muutti Oulusta Kirkkonummelle ja laittoi kauneushoitolan pystyyn Kuntosykkeen tiloihin. Leena kaipasi apua ankean huoneen muuttamiseen viihtyisäksi hoitolahuoneeksi ja pyysi minut apuun suunnittelemaan kaunista, raikasta ja toimivaa huonetta. Minä tartuin mielenkiinnolla haasteeseen, vaikka koko ala oli minulle ennestään aika vieras muutamaa asiakaskokemusta lukuunottamatta. Sain pitkän selvityksen kaikesta laitteistosta ja tarpeistosta, mitä huoneeseen tulee sijoittaa ja sen perusteella luonnostelin huoneeseen kalustusta.

Leena toivoi huoneeseen raikasta ja tyylikästä tunnelmaa sekä valkoista ja violettia. Päätin heti, että violettia tuodaan huoneeseen isosti eikä millään pikkupiiperryksellä ja kaikki seinät maalattiin hillityllä ja rauhallisella harmaanvioletilla sävyllä, himmeällä maalilla. Ankea konttoritunnelma poistui heti, kun seinät oli maalattu ja verholauta kappoineen vaihdettiin verhotankoon ja ryhdikkäisiin sivuverhoihin. Yleisvalaistuksen lisäksi huoneessa on muutama irtovalaisin, jotka tuo rauhallisen tunnelman hoitojen ajaksi.

Vaikka pieneen huoneeseen piti saada paljon tavaraa, löydettiin kaikille hoidoissa tarvittaville laitteille ja tuotteille kuitenkin sopiva paikka ja kaikki tarvittava on toimivasti esillä. Lopputuloksena huoneessa on kotoisa ja rauhallinen tunnelma. Tämä kauneushoitola ei ole liian hieno vaan sellainen, jossa jokainen viihtyy ja johon uskaltaa arkisena ja tavallisena iho-ongelmineen tulla.

Kauneushoitola Kirkkonummi

Viime viikolla sitten pääsin testaamaan huoneen toimivuutta ja tunnelmaa käytännössä, kun Leena teki minun rutikuivalle talvi-iholle täydellisen kasvohoidon. Täytyy tunnustaa, että tuossa hoitosängyllä köllötellessäni tutkailin hiukan tavallista asiakasta kriittisemmin värien yhteensopivuutta ja maalisävyn onnistumista, mutta kaikki näytti oikein hyvältä asiakkaankin näkökulmasta.

kauneushoitola Kirkkonummi

Leenan käyttämät tuotteet on laadukkaita ja turvallisia ja jopa minun herkästi ärtyvä ihoni oli hoitojen jälkeen rauhallinen ja tasaisen värinen. Parasta koko hommassa kuitenkin taisi olla se, että ihon puhdistuksen ja hoitojen jälkeen Leena tekee asiakkaan niin halutessa kevyen ehostuksen, jotta hoitolasta on mukava poistua. Leenan sanoin, ”Kauneshoitolasta poistuessa on tärkeää tuntea itsensä kauniiksi!” …niitä toisenlaisiakin kokemuksia kun on. Beauty Miraleenasta lähtiessä olo oli kuitenkin kaunis ja iho tuntui raikkaalle ja hyvinvoivalle. Leenan vinkkien kannustamana aion kosteuttaa kuivaa talvi-ihoa entistäkin enemmän ja näin +30 -vuotiaana opetella viimein säännöllisen silmänympärysvoiteen käytön.

Kauneushoitola Beauty Miraleena

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Beauty Miraleenan palveluita, jos olet hemmotteluhetkeä vailla. Ajan voi varata suoraan Leenalta p. 045-183 4868  tai Kuntosykkeen ajanvarauksen kautta. Hoitola sijaitsee aivan Kirkkonummen rautatieaseman vieressä, osoitteessa Munkinmäentie 17.

kasvohoito saatu blogin kautta

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.