Helmikuussa

Helmikuussa minä…

…haluan, että kotona on jatkuvasti tulpaaneja. Useimmiten ostan tulppaanit valkoisena, joskus innostun väreistä ja valitsen hempeän vaaleanpunaisia tai liloja tulppaaneja. Kauneimmat tulppaanit taitavat kuitenkin olla hennon vihreitä tai aivan todella vaaleankeltaisia, sellaisia haalistuneita. Seuraavat tulppaanit taidan ostaa ihan kukkakaupasta kauniiksi ja runsaaksi kimpuksi sidottuna.

tulppaanikausi

…aion lähteä ulos joka kerta kun aurinko paistaa ja saa tuntemaan kevään lämmön kasvoilla. Ei ole väliksi, vaikka ulkona on pakkasta, sillä aurinko tuntuu jo kevälle. Yksi yrittäjyyden parhaista puolista on se, että aikataulut on omassa hallinnassa ja voin hyvin käyttää aikaa vaikkapa ulkoiluun keskellä päivää ja tarttua töihin uudelleen iltasella. Olen muutenkin illasta usein tehoikkaimmillani, juuri silloin kun oikeastaan pitäisi jo mennä nukkumaan. Saan illalla parin tunnin aikana usein enemmän aikaan kuin koko aamupäivän aikana.

tulppaanikausi

…en aio luopua kynttilöistä, vaikka niitä ei ihan puolen päivän jälkeen enää tarvitsekaan sytyttää kun valoa riittää jo lähes puoli kuuteen saakka. Koska rakastan kynttilöitä, poltan niitä aivan ympäri vuoden. Kesällä kynttilät kuuluu sateisiin tai pilvisiin, tunnelmallisiin päiviin. Ostin Mujin pop-upin loppuunmyynnistä näitä peltipurkissa olevia tuoksukynttiöitä ja olenkin polttanut niitä melko ahkerasti. Parasta tuoksua, savuista nuotiota ei enää ollut loppuunmyynnissä jäljellä, mutta &Other Storiesilta löytyy lähes saman tuoksuinen, Kungholmstorg niminen kynttilä. Ehkä käyn hankkimassa sieltä tuon suosikkituoksuni, jos ei Mujin pysyvä myymälä ehdi Helsinkiin ennen sitä!

tulppaanikausi

…haluan keskittyä entistä enemmän pieniin hyviin hetkiin ja tallentaa niitä pieniä hetkiä joko vain itselleni tai ystävilleni tai someen. En halua, että kaikki blogiin kirjoitettava tai instaan jaettava vaatii huolellista valmistumista ja kuvaamiseen keskittymistä. Haluan, että arkiset hetket voivat olla niitä jakamisen arvoisia asioita, jotka voivat inspiroida minua tai muita.

tulppaanikausi

//Mitä sinä aiot tehdä helmikuussa?

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.