Helmikuun Helmet

Helmikuun viihde – Vaikka olen vannoutunut oikean kirjan puolestapuhuja, on äänikirjoille toisinaan paikkansa. Automatkat sujuvat leppoisasti äänikirjaa kuunnellen ja kotityöt sujuvat kuin siivillä kun niitä tekee kuulokkeet päässä mielenkiintoista tarinaa kuunnellen. Tällä hetkellä kesken on Camilla Läckbergin Noita. Suositteluni saa myös Anna Perhon Antisäätäjä – Fiksun ajankäyttäjän opas, jonka kuuntelin jo ennen päätoimiseksi yrittäjäksi siirtymistä. Taidan nyt kuunnella Antisäätäjää uudelleen, jos se vielä Suplasta löytyy, sen verran hyviä ajankäyttöideoita kirja tarjoaa.

Helmikuun herkullisinKolmen Kaverin Jäätelön maaliskuussa kauppoihin saapuva uutuusjäätelö Pistaasi&Pistaasi* maistuu niin ihanalle, että maistiaisiksi saadut purkit hupeni vähän turhankin nopeasti pakastimesta, vaikka jäätelölähetys saapuikin heti lasten lähdettyä hiihtolomareissuun (joka aiheutti lievää katkeruutta)!

kumiviikuna

Helmikuun viherkasvi – Lidlistä viime viikolla parilla kympillä ostettu todella suuri kumiviikuna ilahduttaa olohuoneessa. Meillä on kituuttanut yksi pieni kumiviikuna jo useamman vuoden ja sen kasvamista odottaessani kannoin tämän jättiläisen kotiin. Mullanvaihdon aika on pian ja täytyy samassa yhteydessä varmaankin hankkia pari suurempaa ruukkua. Peikonlehtikin kaipaa isompaa multatilaa.

eva solo vesipullo varras

Helmikuun kätevin – Miksi juoda tavallista hanavettä kun voi juoda joka päivä sitruunavettä!? Eva Solon juomapullo* on kätevä muutenkin, mutta tuon vartaan ansiosta vedestä saa helposti ihanaa makuvettä. Kesällä laitan pulloon yrttejä, vaikkapa raikasta minttua!

Helmikuun duunit – Asiakasprojektit ovat olleet innostavia ja huokailen lähes päivittäin, miten onnellinen olen, kun saan tehdä tällaista työtä! Olen viime aikoina oppinut paljon uutta mm. kauneushoitoloista!

Parasta helmikuussa. Helmikuun paras asia on kuitenkin ollut kunnon talvi. Vaikka pakkaset on välillä kivunnut vähän turhankin koviin lukemiin, on ihanaa että on lunta ja pakkasta. Tuntuu hullulle, että ihan pian on maaliskuu ja kevät! Meillä on usein ollut helmikuussa jo vihreää pihassa sipulikasvien muodossa. Tänä vuonna taitaa olla toisin, lunta kun on sen verran reilusti, ettei maasta takuulla nouse vielä mitään!

Minusta tuntuu, että taidan rakastaa helmikuuta! //Mikä sinulle on ollut helmikuussa parasta?

*saatu blogin kautta

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.