Helmikuun helmet

Tässä muutama helmikuun helmi; helmikuussa minua ilahduttanut asia.

TV-sarja. Vallan linnake. Tanskalaissarjat puree minuun useimmiten. Siksi annoin mahdollisuuden Vallan linnakkeelle, vaikka lähtökohtaisesti tanskalaispolitiikka kenttänä ei kuulostakaan viihdyttävimmältä mahdolliselta teemalta… Sarja kuitenkin imaisi minut mukanaan ja ministeripelin lisäksi sarjassa on mukavasti ihmissuhdedraamaa, tanskalaista tyyliä ja kokonaisuus toimii loistavasti! Tämä viikko on ollut sen verran kiireinen, että perjantai- ja lauantai-iltoja odottaa koko viikon jaksot ja mikäs sen parempaa!

Kirja. Asioita, jotka tekevät kodin on ihastuttanut monia sisustajia viime aikoina. Sara Karlssonin kirjassa on ihania listoja, kuten Materiaaleja, joita on ihana koskettaa ja Vieraanvaraisia asioita. Minulle kirjasta tulee ihana tunne ja olen sitä selaillut sieltä täältä ajatuksia lukien. *Kirja on saatu arvostelukappaleena.

Kukka. Kyllästyin tulppaaneihin jo alkukuusta ja sen jälkeen on kotona ollut ruusukimpun lisäksi yksi orkidea, jolle annoin mahdollisuuden. Olen nimittäin viime vuosina kehittynyt niin hyväksi viherpeukaloksi, että en enää juuri tapa kasveja, joten orkideakin voisi pärjätä meillä. En ole koskaan saanut orkideaa kukkimaan uudelleen, mutta kyse voi olla myös kärsivällisyyden puutteesta.

Haaste. Instagramissa kiertänyt satunnaisten faktojen haaste ilahdutti ja käytin aikaa kertoakseni faktoja, joita kovin moni seuraajani ei vielä tiedä minusta. Taisinkin onnistua yllättämään monet teistä! Kertomani faktat voit lukea täältä.

//Ihanaa huomenna alkavaa maaliskuuta! Pitkän talven jälkeen tuntuu uskomattomalta, että ihan pian on kevät!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.