Kynttilät tuovat talven tunnelmaa

Kaupallinen yhteistyö / Havi’s

Syksy ja talvi on oikeaa kynttilöiden ja niiden polttamisen kulta-aikaa ja meillä palaa kynttilät lähes joka ilta. Nähdessäni uuden Havi’s tuotemerkin kynttilät, näin sieluni silmin kauniin alkutalven kattauksen, jossa kynttilät ovat pääosassa tuomassa kattaukseen talven tunnelmaa. Havi’s on perinteisen Havin uusi ulostulo ja malliston ensimmäiset tuotteet ovat lautasliinoja ja kynttilöitä.

Havi's tuotteet

Havi's tuotteetKoska vielä ei varsinaisesti jouluinen tunnelma ole tarpeen, en halunnut tuoda kattaukseen liian jouluisia ja talvisia asioita, vaan pieni talvinen säväys syntyi katajanoksasta, jonka laitoin suosikkivaasiini. Vaasin vekkikuvio yhdistyy kivasti Havi’s Vekkipallokynttilään. Kuusenhavut ja kävyt olisi tehnyt tästä kattauksesta heti jouluisemman, mutta koska nyt ollaan vasta talven kynnyksellä, jätin joulutunnelmoinnit myöhemmäksi! Suurempi pallokynttilä, Havi’s Pallokynttilä on vekkipallokynttilän oiva pari. Pöytään kynttilöitä kokoamaan nostin ryppyisen pellavaisen kaitaliinan. Toisessa päässä pöytää valaisee Havi’s Kruunukynttilät, joiden paloaika 13 tuntia riittää useampaankin iltaan, tai ainakin kahteen jos on pitkistä illoista kyse!

Havi's tuotteetKauniisti kuvioidut Havi’s pöytäkynttilät näyttää erityisen kauniilta palaessaan, kun kohokuvio korostuu. Vaaleanpunainen on niin pitkään ollut sisustuksessa suosikkivärejäni, että halusin ehdottomasti tähän talvikattaukseen vaaleanpunaisia sävyjä. Leikkuulauta toimii kynttilöiden alustana vain jos kynttilöitä vahditaan joka hetki. Suositeltavampaa on toki käyttää palamattomasta materiaalista tehtyä alustaa.

Havi's tuotteetHavi's tuotteetYhdistin kattaukseen kahta eri väriä Havi’s Fasettilautasliinoista. Nyt kattaus ei ole täysin vaaleanpunavalkoinen ja liian pehmeä. Meidän servettivarastot on taas päässyt kasvamaan hiukan liian reiluihin mittoihin, joten täytyy ottaa taas kunnon kulutusbuumi päälle ja kattaa kauniit servetit ihan arkiaterioillekin. Servetit on kyllä helpoin yksittäinen asia joilla saa tuotuoa kattaukseen ilmettä. Pidän kovasti molemmista näistä serveteistä, mutta kyllähän tuo puuterisen vaaleanpunainen kullanvärisillä kuvioilla on aivan herkku! Havi’s tuotteita myyvät pääasiassa Sokokset ja Citymarketit.

Havi's tuotteet Havi's tuotteetKun ilta hämärtyy, kattauksen tunnelma sekä kauneus tiivistyy ja kynttilät pääsevät oikeuksiinsa. Kynttilänvalossa on ilo istuskella pöydän ääressä pidempäänkin kuin itse ruokailu vaatii. Se, että kattaus on puoli ruokaa ei riitä, vaan täytyy ruuankin olla erinomaista. Silti ruoka maistuu puolta paremmalle kuin pöytä on somistettu ja kyllähän kaunis ympäristö saa ihmisetkin pöydän ympärillä viihtymään!

Havi's tuotteet//Joko teillä on harrastettu syksyn ja talven pitkiä, tunnelmallisia illallisia?

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.