Lumoavaa kynttilätunnelmaa

Kaupallinen yhteistyö / Havi’s

Lumoava kynttilätunnelma saa kodin hehkumaan ja kattauksen tuntumaan niin kodikkaalta, että pöydän ääreltä ei malttaisi nousta lainkaan. Meillä on koko syksyn ja alkutalven ajan sytytelty kynttilöitä lähes joka ilta ja koti tuntuu jopa hiukan kalsealta ilman paria kynttilää lepattamassa. Kotimainen Havi’s pyysi minua jakamaan meidän kynttilätunnelmointia ja tartuin innolla haasteeseen, sillä tuskin mikään tuntuisi näin pimeään vuoden aikaan tärkeämmältä jutulta, kuin kynttilät ja niiden tuoma lämmin tunnelma!

Havis kynttilät

Havis kynttilät

Tein Havi’s ja Havi -tuotteilla näin loppuvuoteen ja pikkujoulukauteen sopivan kattauksen, josta tuli ihanan lämmin ja kutsuva. Joskus on ihanaa panostaa oikein kunnolla kattaukseen ja käyttää reilusti erilaisia elementtejä yhdessä. Tämän kattauksen pääelementti on kauniit servetit ja upeat kynttilät. Yhdistin kattaukseen hyvin perinteisiä juttuja yhteen, kuten kristallilasit ja perintölautaset kultareunuksella sekä Aalto -lasit ja modernit kynttilänjalat. Näiden kaikkien kanssa yksiin käy hienosti Havi’s Tuikkulyhdyt. Jos minun pitäisi valita yksi ainoa tuote suosikikseni Havin valikoimista, olisi se kuitenkin Riihimäen kynttilätehtaalla valmistettava Havi Korukruunukynttilä.

Havis kynttilät

Havis kynttilät

Yhdistin kattauksessa kolmea erilaista ja erikokoista servettiä. Pienin, vihreä Havi’s Selja sevetti käy kahviservetistä, mutta miksei sitä voisi käyttää ruokakattaukseenkin. Minä yhdistin sen suureen valko-kultaiseen Havi’s Fasetti lautasliinaan. Valkoista ja kultaa on myös Havi design by Samuji -malliston lautasliinoissa. Silkkinauha pitää servettirullat hyvin kasassa. Havilta saa nyt myös keittiötekstiilejä Havi’s servettien kuoseissa.

Havis kynttilät

Havis kynttilät

Havis kynttilät

Vaikka juuri nyt tuntuu siltä, että kynttilävarastot on joulun aikaa varten täynnä, tulee kynttiläostoksille kuitenkin tarvetta. Pelkästään pitkiä kruunukynttilöitä palaa viikosti helposti useampiakin kun kynttilänjalkoja on yhtä aikaa esillä useampi. Laadukkaisiin kynttilöihin panostaminen kannattaa, sillä ne palavat pitkään ja puhtaasti. Kynttilä on myös mitä parhain lahjaidea, ainakin jos et ole varma lahjan saajan tarpeista. Kynttilöistä pääsee helposti eroon polttamalla, sillä harva haluaa kerätä kotiinsa mitään ylimääräistä tavaraa.

Havis kynttilät

Tummanvihreä pöytäkynttilä tuo jo joulun mieleen. Lasinen kynttilätarjotin heijastaa kynttilöiden valoa upeasti peilipohjan ansiosta. Kynttilätarjottimesta tulee takuulla talven monikäyttöisin somiste. Sen ilme muuttuu sen mukaan, millaisia kynttilöitä tai esineitä sille asetetaan esille.

Havi ja Havi’s tuotteita jälleenmyy mm. Sokos ja Citymarket, jossa on parhaillaan Havi ja Havi’s tuotteet 15% alennuksessa Plussa -kortilla. Laajin valikoima löytyy kuitenkin Havi’s verkkokaupasta.

 

Havis kynttilät

//Tunnelmallista ja ihanaa viikonloppua jokaiselle! Muistakaa polttaa paljon kynttilöitä!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Ihana tunnelma! Huomioni kiinnitti kauniit jalalliset lasit. Mistä ne on hankittu ja minkä valmistajan?