Halloween Party

Halloween Party

No sainpas sittenkin otettua muutaman kuvan meidän järjestämistä Halloween juhlista, joita vietettiin eilisiltana kymmenen lapsukaisen voimin. Siinä kun pimeän iltapäivän hämärtyessä illaksi katettiin lasten kanssa pöytää, otin samalla muutaman rakeisen kuvan kattauksesta ja koristeluista. Itse juhlissa ainoana valona meillä oli koristevalot pöydässä ja pallovalot olohuoneessa; oikean tunnelman aikaansaamiseksi. Nuo koristevalot olivatkin varsin toimiva juttu, sillä pöydässä näki hyvin syödä, mutta ne ei valaissut muuten alakertaa juurikaan. Tarjoilujen osalta mentiin sieltä, mistä aita oli jo kaatunut, eli kurvasin töistä kotiin lidlin kautta; valmista herkkua pöytään! Pienellä tuunauksella tosin, kun lapset pursotti sokerikuorrutteella matoja donitsien päälle ja nimesivät kaikki herkut vähintäänkin kammottavasti.

Halloween PartyHalloween Juhlat

Tästä askartelusta mainitsinkin aiemmin, kun päälystimme ilmapallon sanomalehdillä ja silkkipaperilla liisterin avulla. Tänään poksautettiin ilmapallo sisältä pois ja leikattiin palloon kurpitsan kasvot. Ehkä aidompi olisi syntynyt oranssilla paperilla, mutta koska sitä ei ollut, kelpuutimme mieluusti mustankin kurpitsan, mädäntyneen kurpitsan siis! Koristevalot toimii paperin sisällä turvallisemmin kuin kynttilä!

Halloween Party Halloween Juhlat

Varsin kivat juhlat saatiin aikaan pienillä järjestelyillä ja se pääasia jälleen kerran; lapsilla oli hauskaa! Kymmenen 6-11 -vuotiasta menee hienosti yhden illan ajan, vaikka aihe olisikin hiukan levoton… Mukava kutsua lasten kavereita samalla kertaa yhdelle koolle! Ohjelmassa meillä oli varsin perinteisiä leikkejä; aarteen etsintää luurangon luilla, peiliä, pimeää piiloa… ja tietysti sitä herkuttelua!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.