Showroom kauniissa kodissa

Viime viikolla vietettiin kaunista kesäiltaa Hakolan luovan johtajan Annaleena Hämäläisen kotona ja Hakolan Showroomilla Espoossa. Annaleena etsiskeli aikansa sopivaa tilaa Hakolan Showroomille kunnes tuli siihen tulokseen, että oma koti sopii siihen tarkoitukseen erinomaisen hyvin. Ja upeastihan nämä kauniit, kotimaiset kalusteet tähän tyylikkääseen ja kodikkaaseen 60-luvun asuntoon sopivatkin. Ihastuin asuntoon ja sen huikeaan valoisuuteen ja aivan erityisesti kattoterassiin, joka toimi hienosti olohuoneen ja ruokailutilan jatkeena. Kesäilta oli mitä kaunein ja vieraat viihtyi kotia ja tuotteita ihastellen tuttujen kanssa rupatellen.

Hakola ShowroomSamassa tilaisuudessa esittäytyi toinen kotimainen brändi; kynttilöistä ja serveteistä tuttu Havi uusilla Havi’s tuotteillaan ja illan kattaukset olikin tehty näillä uutuuksilla. Ihanaa kun markkinoilla on nykyään niin hienosti tyylikkäistä servettejä! Ylipäätään kodit toimii kyllä mielettömän hyvin erilaisten tuotteiden esittelytilana, sillä kodeissa eli käyttöympäristössään esineet pääsevät aivan eri tavalla esille, kuin myymälä- tai näyttelytilassa. Tuotteen pystyy kuvittelemaan helposti myös omaan jokapäiväiseen arkikäyttöön kun sen näkee esillä oikeassa kodissa, oikeiden ihmisten käytössä.

Hakola Showroom

Hakola ShowroomLastenhuoneen iloisen kattauksen muumi -tuotteet iski ainakin minuun, sillä ne osoittavat, että lapsille suunnatut kertakäyttöastiat ja servetit voi olla myös tyylikkäitä! Harvinaista suorastaan! Kattaus on tehty Hakolan leikkisälle Play -pöydälle. Mintunvihreä tapetti ja retro -valaisin on oiva väripari huoneessa, jossa on myös upeasti 60-luvun alkuperäisiä asioita jäljellä.

Hakola ShowroomHakola Showroom

Hakola on minulle jo entuudestaan tuttu merkki, onhan meillä ollut Hakolan sohva jo yli kolmen vuoden ajan. On ollut hienoa seurata kotimaisen huonekalutehtaan sukupolvenvaihdosta, kuulla tarinasta yrityksen taustalla ja oli hienoa nyt viimein saada kasvot yrittäjillekin. Hakolan uusi Lazy -sohva oli nyt ensi kertaa näytillä. Rento, mutta Hakolan muiden tuotteiden tapaan tyylikäs sohva houkutteli sen verran hyvin istuskelijoita läpi illan, että kokonaiskuva sohvasta jäi nyt ottamatta, mutta kyllähän se tuossa yllä vilahtaa! Lempi -hylly toimii hienosti kylpyhuoneessa pyyhetelineenä ja laskutasona. Onneksi yhä useampi sisustaja ja suomalainen kuluttaja osaa arvostaa laadukkaita, kotimaisia Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja kalusteita, jolloin niitä on mahdollista saada myös jatkossa.

Hakola Showroom

Hakola ShowroomKiitokset Hakolalle kun sain tulla tutustumaan Annaleenan kotiin ja teidän showroomiin sekä viettää mukavaa kesäiltaa inspiroivassa ympäristössä!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.