Habitare 2017 – Odotukset ja Lippuarvonta

Huomenna on syyskuu ja syyskuussa on Suomen sisustusvuoden odotetuin tapahtuma Habitare!

Sähköpostiini on kilahtanut säännölliseen tahtiin mielenkiintoisia tiedotteita, jotka tekevät Habitaren odottamista entistä jännittävempää. Sen lisäksi, että Habitareen on tulossa kokonaan uusia yrityksiä ja tuotteita, on messuille tulossa myös sellaisia brändejä, joita ei Habitaressa ole ennen nähty. Messuilla jo ennestään tutuille näytteilleasettajille Habitare on oivallinen paikka esitellä tuoteuutuuksia, joita tänäkin vuonna nähdään varmasti paljon. Tässä muutama poiminta asioista, jotka ainakin minut saavat odottamaan Habitarea suurella innolla.

Habitare 2017

ANNO

Anttilan surullisen lopun myötä sisustajat jättivät haikeat jäähyväiset Anno -tuotemerkille ja kauniille Anno -tuotteille. Aiemmin tänä vuonna saatiin kuitenkin hyviä uutisia, kun kuultiin, että suomalainen SGN-Group on ostanut Anno collection -brändin ja Anno -tuotteet tekevät paluun. Mallisto julkistettiin jo lehdistötilaisuudessa tällä viikolla, mutta varsinaisen ensiesittelyn se saa Habitaressa keskiviikkona 13.9. jolloin myös Annon verkkokauppa aukeaa. Annon ja Susanna Vennon suunnittelema yhteistökokoelma Myrtillus kuvaa pohjoisen kauneutta ja luonnollisuutta. Malliston pehmeät, luonnonläheiset värit osuvat täydellisesti tämän syksyn väritrendeihin.  Osasto 6F48 ja 6P1.

Habitare 2017

IKEA

IKEA osallistuu tänä vuonna Habitareen aivan ensimmäistä kertaa. Olohuone muuttuu #elohuoneeksi 200 neliömetrin alueella, jossa kuullaan Designer talks -puheenvuoroja IKEA-muotoilutiimiin suomalaisvahvistuksilta Iina Vuorivirralta ja Hanna-Kaarina Heikkilältä. IKEA tuo Habitareen myös ruotsalaisen sisustussuunnittelija-stylistin, Stil Inspiration -blogia kirjoittavan Pella Hedebyn. Hedeby luo IKEA-tuotteilla Messukeskuksen Eteläiseen sisäänkäyntiin Tilaa harmonialle -installaation, joka on ylistys skandinaaviselle tyylille – luonnonmateriaaleille, vaaleille ja harmaille sävyille sekä pienille ja kauniille arjen yksityiskohdille. Kuvassa lokakuussa myyntiin tulevan Hayn ja IKEAn yhteistyömalliston helmi, uudenlainen IKEA -kassi! Ehkä tämän malliston tuotteita nähdään jo Habitaressa. Osasto 6G50.

Habitare 2017

HAKOLA

Hakolan tuoteuutuuksiin kuuluva upea Lazy Velvet tulee takuulla olemaan Habitaressa esillä. Tätä täytyy käydä ihastelemassa ja fiilistelemässä samettipäällistä, jonka saisi varmasti tilattua myös Fokuksen ylle. Osasto 6E20.Habitare 2017FORMARIN

Formarin on tuore yritys sisustusalalla. Sen perustaja Johanna Marin kirjoitti aikoinaan Ainutlaatuinen -blogia, josta ehkä muistatkin hänet! Yhdessä -pöytä on innovatiivinen laadukkaista materiaaleista valmistettu pöytä, jonka keskiosa pyörii ja lisää näin käytettömukavuutta. Osasto 6N79.

Habitare 2017

HAVI’S

Havi’s syksyn ja talven mallisto näyttää todella upealta ja kutsuvalta. Kuvien perusteella meidän kynttilävarastot tulevat täytyymään pitkäksi aikaa. Pidin viime syksyn tuoksukynttilöiden pehmeistä ja miedoista tuoksuista, joten odotukset on kovat näidenkin kauniiden kynttilöiden suhteen! Osasto xcx.

Habitare 2017

Habitare 13.-17.9.2017 Helsingin messukeskuksessa. Tutustu messujen ohjelmaan! 

Habitare 2017Jos olet suuntaamassa Habitareen, mutta olet vielä lippuja vailla, osallistu ihmeessä lippuarvontaani, joka tällä kertaa toteutetaan ainoastaan Instagramissa.Osallistumisaikaa on 5.9.17 saakka.

Kuvat valmistajilta

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.