Fiilistelyfillari

Kuinka onnellinen voi nainen uudesta polkupyörästä olla?! Olen nyt muutaman viikon ajellut uudella kauniilla pyörälläni ja olen hehkuttanut ja esitellyt sinä aikana pyörää ties kuinka monelle pyörästä kiinnostuneelle ja myös ei-niin-kiinnostuneelle läheiselle! Minähän olen kulkenut töihin jo useamman vuoden pyörällä ja olen käyttänyt työmatkoihin pääasiassa maastopyörääni. Perheen fillarihirmu on kuitenkin ollut tovin sitä mieltä, että maastopyörä ja sen renkaat kuluu(!!) turhaan(!!) asfaltilla ajellessa, joten sain hyvän syyn alkaa katsella itselleni kauniimpaa kaupunkipyörää. Etsiskelin netistä aikani erilaisia vaihtoehtoja ja mietin mustaa mummopyörää sekä erilaisia retromalleja. Lopulta löysin Helsingin Classic Bikesta Electra Loft -pyörän, joka tuntui kaikin puolin minulle oikealta vaihtoehdolta.

Electra LoftElectra LoftPyörän kaunis kermanvalkoinen väri ja ruskeat kahvat ja penkki jousineen sopivat täydellisesti yhteen. Asensin pyörään metallisen tukevan korin, jotta voin kuljettaa ostokset ja muut kantamukset mukanani. Korin lisäksi varusteena täytyy hämäriä aamuja ja pimeitä iltoja varten olla ajovalo. Tyyliin sopiva led-lamppu löytyi Biltemasta muutamalla eurolla ja se saa nyt toistaiseksi välttää jotta en päädy auton alle. Nämä varusteet riittävätkin hyvin, sillä mitään ylimääräistä näin kauniiseen pyörään ei tarvita!

Uskotteko, että on aivan eri kiva ajella tällaisella kaunottarella ja nauttia ihanasta syksystä! Ajoasentokin on sellainen, että maisemia tulee katseltua ihan uudella tavalla. Pyöräilyvauhti on tippunut puoleen, mutta niinhän sen kuuluukin olla. Ei tällaisella leidillä ole tarkoitus kaahata vaan ajella elegantisti pitkin kylänraittia!

Electra LoftElectra LoftSyyskeleillä pyöräillessä kunnon villahuivi lämmittää ihanasti. Sain Marja Kurjen harmaan Saana villahuivin käyttööni ja huivi onkin ollut siitä lähtien päivittäisessä käytössä. Tämän klassisempaa syys- ja talviasustetta ei löydy. Sitten vielä villamyssy päähän ja menoksi!

Electra Loft PolkupyöräSellaiset fillarifiilistelyt tällä erää! Pyöräily on kovasti pinnalla nyt ja laji taitaa olla suosionsa huipulla. Olisipa kiva kuulla, onko teissä lukijoissa työmatkapyöräilijöitä, harrastepyöräilijöitä tai enemmänkin pyöräilyyn panostavia!

Huivi saatu blogin kautta

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Ihana pyörä ? aivan ihana ?

    Tänne kotiutui loppukesästä samantyyppinen, instassa siitä olikin kuvia ? vähän pehmeämpää penkkiä kaipaan mutta muuten niin kiva pyörä on ?

  • Ihana pyörä! Katsoin ensin, että se on Pelago. Olen nimittäin haaveillut uudesta pyörästä jo pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia. Oliko tuo sinun mallisi edullisempi kuin Pelago? Voisin nimittäin itsekin ostaa tuollaisen jos hinta on huokeampi… 😉

    • Tässä on kyllä samaa tyyliä kuin Pelagossa. Electra on jonkin verran Pelagoa edullisempi, sen vuoksi minäkin raskin tämän ostaa ilman etukäteen säästämistä! 🙂 On ollut kyllä hyvä pyörä ja on ihana pyöräillä tyylillä!

  • hei,
    harkitsen tuollaisen pyörän hankkimista, joten kyselisin oletko edelleen tyytyväinen/suosittelisitko?