Ennen & Jälkeen – Keittiö

ennen jalkeen keittio5

Koska kansa yleensä aina rakastaa ennen&jälkeen -kuvia, otetaan katsaus keittiöön ennen remonttia ja remontin jälkeen. Keittiö oli pääpiirteittän alkuperäisessä kunnossa, vuodelta -75. Kaappien ovet oli uusittu joskus 90-luvulla ja ehkä samaan aikaan seinään oli liimattu muovitapettia, joka lähti irti vain vasaran ja taltan avulla, puolen sentin paloina. Alkuperäiset kaappien ovet on muuten olleet ilmeisesti kirkkaankeltaiset, löysin pihamökistä pari ovea! Tästähän ei siis remontin yhteydessä säästetty yhtään mitään, vaan keittiössä laitettiin ihan kaikki uusiksi. Tai no, katto ja yksi seinä säästyi lähes sellaisenaan!
ennen jalkeen keittioHarmillisesti en ihan samoja kuvakulmia ole kuvannut, mutta toisaalta samat kuvakulmat ei välttämättä toimisikaan kun keittiö on niin erilainen ja eri mallinenkin. Ehkä näistä kuvista kuitenkin näkyy hyvin se muutos, mikä keittiössä ja sitä myöten koko keittiö-ruokailutila-olohuoneessa on tapahtunut.

ennen jalkeen keittio2ennen jalkeen keittio4ennen jalkeen keittio3

Voitte ehkä uskoa, että tämä remontin osuus teki suurimman muutoksen koko talon fiilikseen ja ilmeeseen!

Täällä alkaa syysflunssa olla voitettuna, yllättävän äkkiä se kävikin. Energiaa riitti tänään jo niin hyvin, että työpäivän jälkeen iskimme kellarihuoneen kimppuun. Tuo kellarin iso huone on ollut muutosta asti täynnä epämääräisiä tavarakasoja ja romppeita. Nyt laitettiin röykkiöt aisoihin ja järjesteltiin tilaa toimivammaksi ja kyllähän siitä alkaa muotoutua ihan kiva kodinhoitohuone ja säilytyshuone. Saatiin kellariin toimiva systeemi urheilijoille, nyt kellarista löytyy paikka kaikkien treenikamoille ja urheilemaan lähtiessä ja kotiin tullessa kuljetaan kellarin kautta, eikä ylös tarvitse kantaa haisevia kamoja. Pyykkihuoltonurkkauskin alkaa olla kunnossa. Sinne käytimme pari vanhan keittiön alakaappia, joiden ovet kyllä ajattelin vielä maalata. Vielä sinne tarvitaan jonkin verran kauniita säilyttimiä ja muutama muukin tarpeellinen juttu on mielessä, joten täytyy ottaa piakkoin reissu Ikeaan ohjelmaan. Katsotaanpa, jos saan kellarihuoneen tässä jossain vaiheessa vähän valmiimmaksi, voisin laittaa sieltäkin ennen&jälkeen kuvia, sillä muutos sielläkin on ollut aika huikea!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.