DIY – Vappuhyrrä

Aurinkoinen vappuviikonloppu alkaa juuri ja vappua varten tein muutaman vappuhyrrän, joista tuli pirteät ja keväisen väriset! Kylläpä yksinkertaisista vappukoristeita saikin paljon iloa. Tässä ohje teillekin, kuinka teet iloisen vappuhyrrän.

Vappuhyrrä

Vappuhyrrä

Vappuhyrrän tekeminen on ihanan helppoa. Jos osaat tehdä joulutorttuja, onnistuu näidenkin tekeminen! Tarvitset paperia, paperipillejä, nuppineuloja ja muttereita tai helmiä. Leikkaa tasasivuinen neliö ja merkitse siihen keskikohta. Leikkaa kulmista keskipistettä kohti reilun kolmanneksen verran. Nosta sakarat keskelle ja lävistä nuppineulalla. Älä kuitenkaan taita sakaroita. Pujota nuppineulaan seuraavaksi pieni mutteri tai helmi ja paina paperipilli lopuksi neulaan. Mutteri tai helmi pitää pillin ja hyrrän erillään toisistaan, jolloin hyrrä pyörii paremmin.

DIY VappuhyrräLöysin Neelalta pastellivärisiä kopiopapereita, joista tein meidän vappuhyrrät. Tuollainen ohut kopiopaperi on varsin toimivaa paperihyrrissä. Vahvempi kartonki voi olla liian painavaa pyörimisen kannalta, mutta ohuehkosta kartongista onnistuu myös ja saa kivoja tuulessa pyöriviä hyrriä.

DIY Paperihyrrä

Nyt vaan kaikki lapset ja lapsenmieliset askartelemaan!!

Eiköhän tässä ole meille vappukoristusta jo ihan riittämiin, mummin tuoman ihanan My Little Pony -vappupallon lisäksi! Vai pitäisiköhän kuitenkin muutamat ilmapallon vielä puhallella!? Katsotaan nyt, mitä saadaan aikaiseksi! Hauskaa vappuviikonloppua teille kaikille!

DIY Vappuhyrrä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Jotain mystistä on tapahtunut muutama päivä sitten – sen jälkeen blogisi ei enää mahdu iPhonen näytölle ja lukeminen on käynyt mahdottomaksi. En ole tehnyt päivityksiä puhelimeeni eikä vastaavaa ongelmaa ole muita lukemiani blogeja avatessa. Sama ongelma tulenpa tänne Facebookin tai lukulistan kautta.

    • Voi harmi! Aiemmin osalla iPhone -käyttäjistä on ollut samaa ongelmaa, mutta se on ainakin osalla poistunut, kun on tyhjentänyt selaimen välimuistin. Mikä iPhone käytössäsi on?

  • Tosi kiva ja yksinkertainen idea! ?? ihanat värit! Hauskaa vappua ja kivaa viikonloppua!

  • Nää onkin tosi kivoja. Tuollaisia voisi tehdä porukalla lasten synttäreillä myös…
    Glada vappen!