DIY Joulukalenteri – 9. luukku

Nämä yksinkertaiset ja raikkaat puuhelmiketjut käyvät kivasti eilen esittelemieni paperikuusien kaveriksi. Niinpä ripustinkin ne parin vuoden takaisten kennopallojen kanssa risupuskaan, joka löysi eilen olohuoneesta avaramman paikan. Itse asiassa mallailin olohuoneeseen joulukuuselle paikkaa ja risut maljakossa saa kuusta odotellessamme seisoa tuossa kohtaa.

Koska minulla oli vain puunvärisiä käsittelemättömiä puuhelmiä, maalasin muutaman helmen mustaksi, valkoiseksi ja harmaaksi akryylimaalilla. Helmiä on helppo maalata niin, että pujottaa helmen naruun, kaataa maalia vaikkapa kertakäyttömukiin, pyörittelee helmen maaliin ja nostaa narusta kuivumaan. Aika kivat väriyhdistelmät syntyi näistä puupalleroisista! Puuvillanaru käy hyvin ripustamiseen.

DIY Joulukoristeet

puuhelmistä joukukoristeita

Tässä onkin jo aika paljon koristeita meidän tämän vuoden joulukuuseen. Viime vuosista poiketen tällä kertaa kuusesta saa jäädä kaikki kimallus pois ja kuusi koristellaan valkoisilla, mustilla, harmailla ja puun sävyisillä koristeilla. Emme ole vielä ehtineet miettimään, milloin olisi sopiva aika tuoda joulukuusi kotiin. Ehkä joulua edeltävänä viikonloppuna!? Joka tapauksessa sen verran hyvissa ajoin, että kuusesta ehditään nauttia ennen aattoakin!

*Puuhelmet ja akryylimaalit saatu blogin kautta inspiraatio -verkkokaupasta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Ihanan rauhalliset koristeet. Aivan upeita! Minä haluaisin kuusen, jossa silmä lepää. Mutta! Päiväkoti-ikäiset lapset haluavat kaikkia omia tekeleitään kuuseen roikkumaan. Jos olen rehellinen, ne eivät sinne mitenkään sovi, mutta tässä vaiheessa ei liene muuta vaihtoehtoa kuin niellä asia.

    • Kiitti Eema! Me ratkaistiin tämä asia joinain jouluina siten, että lapsille tuli oma pikkukuusi lastenhuoneeseen, johon sai laittaa kaikki riemunkirjavat koristeet. Nyt lapset on jo siinä iässä, että ymmärtävät hyvin, että minulle asia on sen verran tärkeä, ja osaavat askarrella oikean väriset koristeet yhteiseen kuuseen! 😀