DIY Joulukalenteri – 8. luukku

Jatketaan joulukalenterissa yhä kuusilla. Tällä kertaa tein ompelemalla ohuesta kartongista kuusia, joita voi joko ripustaa roikkumaan tai asetella vaikka pöydälle seisomaan. Kuusia voi tehdä myös ihan tavallisesta kopiopaperista, mutta silloin voi käyttää hiukan useampia kerroksia. Itse tein kartongista kuuset kolmella kerroksella ja näin kuusista tuli sopivan tukevia.

DIY Paperikuusi

Yksinkertaisuudessaan, asettele kuuset tarkasti päällekkäin, ompele ompelukoneella keskelle suora ommel. Paperia ja kartonkia ommellessa kannattaa käyttää tarpeeksi harvaa ommelta. Jätä kuusen latvaan lankaa riittävästi ripustamiseen. Aukaise kerrokset tasaisesti niin kuusesta tulee kolmiulotteinen. Itse pujotin lisäksi puuhelmet koristeeksi lankaan kuusia koristamaan.

DIY Paperikuusi

Kuuset koristavat muutaman muun joulukoristeen kanssa risuja, jotka ovat maljakossa siihen saakka, että kotiin tuodaan joulukuusi, johon koristeet siirretään. Tällainen risupuska on siitä kiva, että kuusenkoristeita saa katsella jo hyvissä ajoin ennen joulua!

*Saatu INSPIRAATIO -VERKKOKAUPASTA

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.