DIY Joulukalenteri – 7. luukku

Kokeilin jo uudenaikaisista tekstiiliväreistä tekstiilitussia, jolla syntyi joulutyynyliinat. Tämän päivän luukussa on vuorossa kokeilu tekstiilispraylla. Kiinnostuin tuotteesta heti siitä ensimmäistä kertaa kuullessani, sillä ajattelin sen sopivan täydellisesti liukuväriefektin toteuttamiseen. Niinpä tein liukuvärjätyn lautasliinan, joka ei oikeasti siis ole liukuvärjätty, vaan spraymaalattu liukuen mustaksi. Kaikki mitä tämä kokeilu vaatii on lautasliina, väripurkki ja hyvä suojaus. Maalin kuivuttua silittäminen kiinnittää värin kankaaseen. Väri kestää pesun 40 asteesa.

tekstiilivarisprayLopputulos on mielestäni kiva ja moderni, vaikka näitä servettejä ei ehkä meidän joulupöydässä tullakaan näkemään, vaan pöytään katetaan jotain perinteisempää. Käyttöä tälle liinalle keittiössä kuitenkin riittää! Tällä samalla tyylillä tulen varmasti muokkaamaan muitakin tekstiilejä, sen verran kivaa jälkeä tekstiilisuihkeella sai aikaan!

Tekstiilitussin ja tekstiilisprayn voittaja on selvinnyt. Voittaja on Johanna, jolle on lähtenyt mailia voitosta. Kiitos kaikille osallistumisesta!

Tekstiilisuihke saatu askartelija.fi -verkkokaupasta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.