DIY Joulukalenteri – 22. luukku

Joulusisustus

Meidän koti alkaa olla aika valmiina joulua varten. Laitettiin kuusi tänä vuonna hiukan tavallistakin aikaisemmin, neljä päivää ennen joulua. Joulun odottelu ja sen tuoma tunnelma on joulussa parasta, joten nyt saadaan nauttia näistä viimeisistä joulunaluspäivistä kuusen tuomassa tunnelmassa! Ehkä ihaninta on kuitenkin se ensimmäinen ilta, kun kuusi on talossa.

Joulusisustus Joulusisustus

Joulusisustus

Vaikka puhuin aiemmin, että karsin täältä kaiken ylimääräisen jouluksi pois, ei meidän joulusisustusta mitenkään askeettiseksi voi kyllä kutsua. Onhan täällä kuusen, kukkien ja kynttilöiden lisäksi vähän muutakin jouluista esillä, enkä täysin karsitussa kodissa varmaan haluaisi joulua viettääkään. Nyt kuitenkin on ihmisillä tilaa olla ja kuusella sekä kukilla on tilaa ympärillään. Päätettiin jo kesällä joulukuusen paikka huonekaluja sijoitellessamme. Musta rottinkituoli siirtyi vitriinikaapin eteen pois kuusen tieltä. Nyt kuusi on keskipisteessä tässä oleskelutilassa ja se näkyy hyvin joka paikkaan. Jouluruokaakin saadaan syödä kuusen loisteessa!

Joulusisustusjoulukoti6Tytöt meinasi, että tänä vuonna tehdään sittenkin piparkakkutalo. Ajattelin antaa vapaat kädet toteutukselle, mutta sokerin sulatuksesta ja sen käsittelystä vastaan minä, sillä ei tässä mitään palovammoja kaivata. Saatiin viikonloppuna tehtyä jo ruokaostokset sen verran hyvälle mallille, että tänään haetaan vain muutamat viimeiset jutut. Huomenna voisi jättää kaupat kokonaan väliin ja antaa muiden jonottaa ruuhkissa! //Tunnelmallisia ja kiireettömiä joulunaluspäiviä teille kaikille! Tulee se joulu vähemmälläkin touhottamisella ja stressillä!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Mukavalta, kotoisalta ja jouluiselta näyttää! Söpö kuusi! Itsellä vielä mm. kuusenkoristelu, lahjavalmistelut ja paketoimiset on edessäpäin. Tänään alkaa loma ja sitten on aikaa hengähtää ja keskittyä ihan 100% joulujuttuihin. 🙂

  • Susoittelen kokeilamaan pikeriä piparitalon seinien yms kiinnitykseen. Toimii todella hyvin, ei tarvi kuumaa sokeria ja palovammoja kestää. Vain tomusokeria, kananmunan valkuainen ja muutama tippa sitruunamehua. Kannattaa tehdä paksua, eli mitä enemmän tomusokeria, sen kovempi piker. Nämä vain sähkövatkaimella sekaisin. Käy siis koristeluun ja kiinnitykseen, paksulla saa tehtyä myös pikkutarkkaa koristelua, kun ei leviä, niin kuin kaupan valmiit piparin koristelutahnat. Ja on myös nätti, sokeri monesti jää rumaksi ruskeaksi tahnaksi, joka kuultaa tomusokerin alta. Hyvää Joulua 🙂