DIY Joulukalenteri – 19. luukku

DIY concrete Stars

Tänä vuonna sain toteutettua idean, jonka tekemistä olen suunnitellut jo useampana vuonna. Tätä varten tarvitset silikonisen jääpalamuotin, rautalankaa ja betonia. Minä käytin tähtiin samaa betonia, josta on tehty meidän keittiön työtasokin. Erittäin pienen betonisatsin silikonimuottiin levittämisen jälkeen laitoin märkään betoniin rautalankalenkit, jotka toimii ripustuslenkkeinä. Tähdistä tuli varsin hauskat, vaikka ei nämä niitä perinteisimpiä joulukoristeita olekaan.

DIY concrete Stars

Keksin juuri, että joulustressiä välttääkseni teen kaikista mielessä pyörivistä viime hetken lahjajutuista, ruokaostoslistasta, joulun menusta ja muista muitettavista asioista to do -listan sovelluksella, jonka voin jakaa miehelleni, jotta asiat on ylhäällä jossain muuallakin kuin omassa päässäni ja niitä voi sieltä molemmat raksia, kun saadaan hommia tehtyä!

Sen pidemmittä puheitta, minä jatkan jouluvalmistelujen pariin! Tämä viikonloppu taidetaan pyhittää kokonaan siivoiluille ja leipomiselle ja alkuviikosta voidaan sitten keskittyä tunnelmoimaan kun saadaan kuusi kotiin ja ehditään paketoida oman perheen lahjat.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Aivan ihania! Minä en sitten kyllästy lainkaan tuohon betoniin. Se taipuu moneen juttuun! Ihanaa joulun aikaa teidän poppoolle!

  • Onpa taas kiva idea, kiitos Essi että jaksat tehdä kalenteria joka päivä. Oon huomannut että nyt itsellä on myös nousussa jonkinlainen diy-vaihe, joten otan siitä kaiken irti ja etsin uusia ideoita koko ajan toteutettavaksi ja sovellettavaksi omiin projekteihin.

    Betoniaskartelut on minulle vielä ihan uusi juttu, mutta ehkä mä saisin sen (ja pari vuotta sitten ostamani) betonisäkin joskus vihdoin otettua käyttöön.. 🙂