DIY Joulukalenteri – 16. luukku

Jatketaan tänään teippiteemalla! Joulukorttien ja pakettikorttien lisäksi washiteipeillä saa kivasti joulua kotiin. Tein mustavalkoiseen leipurinnaruun pienen viirihauhan, jota kaavailin joulukuuseen muiden itse tehtyjen joulukoristeiden kanssa. Käytin nauhassa mustaa yksinäristä teippiä ja kahta erilaista kuviollista teippiä. Luulempa, että tämä nauha tulee näyttämään varsin kivalta kuusessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Washiteipeillä saa kivasti tehtyä myös seinille joulua. Teipatut joulukuuset ovatkin aika yleinen juttu, sellaisen tein tyttöjen huoneen oveen. Keittiöön tein simppelin lumihiutaleen, joka on helppo ottaa pois heti kun se alkaa kyllästyttämään eikä teippi jätä seinään mitään jälkiä.

Jos teippailut yhtään kiinnostaa nyt tai vaikka vasta alkuvuodesta, kannattaa ehdottomasti hyödyntää lukijatarjous Teippitarhaan. Tarjouksen tarkemmat tiedot löytyy eilisestä postauksesta, eli kalenteriluukusta 15.

 Olen huomannut tässä joulukalenterin edetessä, että ihan perinteisiä postauksia ja sisustusjuttuja, tai siis niiden tekemistä on tullut ikävä! Ensi viikolla ei enää askarrellakaan joka päivä, vaan keskitytään enemmänkin joulusisustukseen, vaikka pari viime hetken juttua onkin vielä tiedossa… Ja ehkä laitan vielä jonkun jouluisen reseptin jakoon!

Teipit saatu teippitarhasta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Teippailu on kyllä niin kivaa! Itsekin täydensin tovi sitten teippivarastojani osittain juuri jouluaskartelujakin silmällä pitäen, vaikka vielä en niitä ole ennättänyt käyttääkään:-O Tällainen viirinauha olisikin kiva!

  • Tilasinpas nyt elämäni ensimmäiset washi-teipit! Olen monesti ihaillut mitä kaikkea niistä saisi aikaan ja nyt sai hyvän tarjouksen, niin pitihän se tilaus tehdä. 🙂