DIY Joulukalenteri – 15. luukku

Nyt joulukalenterissa keskitytään toviksi teippaamaan. Parin päivän ajan teippaillaan joulukoristeita ja muutakin tarpeellista, joten jos sinulta ei ennestään löydy kotoa washiteippejä, kannattaa suunnata Teippitarhaan tekemään teippiostoksia, mutta lue kuitenkin ensin postaus loppuun niin löydät hyödyllisen alekoodin. Itse olen suosikkiteippini löytänyt japanilaisista, kuvioiduista mt washiteipeistä, jotka on laadukkaita ja kestäviä. Erilaisia kuviollisia teippejä sekoittelemalla saa tosi kivoja yhdistelmiä.

Washiteipit on ollut meillä monena jouluna käytössä joulupaketteja tehdessä. Itse paketeistakin saa teippaamalla kauniita, mutta teipeillä on erityisen kiva tehdä erilaisia pakettikortteja. Jouluaiheisia teippejä löytyy Joulu -kategoriasta, kuten tuo kaunis musta-kultasävyinen teippi, jota käytin mustan teipin kanssa pakettikortteihin. Harmaat tähdet ja muut kuviot toimii myös kivasti pikkukortteihin, joita on helppo kiinnittää lahjapaketteihin.

Pakettikortit Washiteippi

Teippailujahan ehtii tehdä hyvin viimeisinä joulunaluspäivinä, mutta jotta teipit ehtii kotiin ajoissa, kannattaa tilaus tehdä viimeistään perjantaina 18.12. klo 12 mennessä. Teippitarhalla ollaan nyt oikein joulumielellä, sillä te lukijat saatte 25% alennuksen kaikista tuotteista, myös alennetuista! Alennus tulee aktivoida ostoskorin ensimmäisellä sivulla ja alennuskoodi on EsmeraldanJoulu. Koodi on voimassa tuohon samaiseen hetkeen saakka 18.12. klo 12, johon mennessä tehdyt tilaukset siis toimitetaan jouluksi perille. Lisäksi jokainen koodia käyttänyt tilaaja saa pienen teippiyllätyksen mukaan! Teippien tilaaminen on siitä oikein kivaa, että ne tulee kirjeenä postilaatikkoon; ei tarvitse jonottaa postiin jouluruuhkassa.

Teippijuttuja on siis tulossa vielä lisää tällä viikolla; paketointia ja joulukoristeita on tiedossa tulevissa luukuissa, ja teippitilanne kannattaa tsekata mahdollisimman pian niin pääsee tekemään teippipaketteja, -kortteja ja -koristeita!

Teippitarha Alennuskoodi

Vanhempia washiteippi-ideoita löytyy täältä!

 Teipit saatu Teippitarhasta

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.