DIY Joulukalenteri – 14. luukku

Jouluun on enää kymmenen päivää!! Ihanaa, mutta kyllähän tuo taas vähän turhan nopeasti tulee, on nimittäin aika alkuvaiheessa on tämän talon jouluvalmistelut. Eilen saatiin kuitenkin aikaiseksi vähän pohtia joulusuunnitelmia ja kyllähän ne jutut lähti mielessä jo etenemään. Joten nyt vaan laitetaan toimeksi, jotta saadaan joulupöytään syötävää ja lapsille edes lahjapaketit kuusen alle. Ei se paljon vaadi, että saa tunnelmallisen joulun aikaiseksi, sillä tärkeintä kuitenkin on arjen kiireiden rauhoittuminen ja yhdessäolo! Joulumieltä on tänä vuonna riittänyt ihan kivasti jo joulukuun alusta saakka ja luulenpa, että sen yhtenä syynä on ollut tämä joulukalenterini.

Tämän päivän DIY -idea ei ole niitä perinteisimpiä, mutta helppo tämäkin on toteuttaa, jos varastosta sattuu löytymään betonisäkin jämät. Kerättiin syksyllä tyttöjen kanssa harmaantuneita puunpätkiä metsästä, samanlaisia, joista toteutin pari vuotta sitten joulukortteja. Liimasin isoimpaan karahkaan pikkuoksia ja kun liima oli kuivunut, tein kertakäyttömukia muottina käyttäen jalan tähän kuuseen. Risukuusen voisi vaikka koristella, mutta en nyt kokenut siihen tarvetta, sillä kuusi on karun kaunis näinkin. Luulenpa, että tämä kuusi päätyy kylpyhuoneeseen pukeutumispenkin ylle hyllylle joulukoristeeksi.

Pentikin torkkupeiton onnellinen voittaja on selvinnyt! Onnettaren suosikki on Nonna, joka saa aivan tuota pikaa mailia asian tiimoilta. Kiitos kaikille osallistumisesta ja onnea voittajalle!

Joulua mieleen toi myös eilinen ensilumi ja vaikka se taisi aamuun mennessä suurimmaksi osaksi sulaa pois, ei haittaa lainkaan! Tänä iltana saadaan vielä kunnon joulutunnelma-annos kun lähdetään lasten kanssa meille jo perinteeksi muodostuneeseen joulukonserttiin. Ajateltiin samalla reissulla piipahtaa Tuomaan markkinoillakin! Ehkä sieltä löytäisi jonkun joululahjankin. //Iloista ja jouluista alkanutta viikkoa!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Hei Essi ja mukavaa kuluvaa vuotta 2016!

    Tutustuin blogiisi vasta nyt vähän paremmin (aikaisemmin löysin blogiisi etsiessäni kuvien käsittelyvinkkejä) ja kyllä kannatti! Hieno blogi, valoisa, raikas, kevyt, viihdyttävä ja ihan hirveästi mielenkiintoista asiaa ja kuvia ja ideoita ja ja ja …. ja melkein ääneen nauroin, kun näin tuon risukuusen! Se on ihana ja niin yksinkertainen! Jouluhan on jo vietetty, mutta toivottavasti kohta tulee jo uusi!