DIY Joulukalenteri – 13. luukku

Jatketaan tänään joulukoristeiden pelkistämislinjalla. Mainitsinkin jo, että meidän joulukuuseen tulee tänä vuonna päätymään vain valkoisia, harmaita, mustia ja puisia koristeita. Tällä kertaa esittelyssä jälleen kerran, helppoakin helpompi joulupalloidea. Tätä varten selviää puisilla suurilla helmillä*, joita löytyy Inspiraatio -verkkokaupasta, maalilla ja ripustusnarulla. Itse maalasin palloihin selkeitä tähtiä ja kuusia. Ripustusnarun sain pysymään helmen aukon sisällä pienen puuhelmen avulla.

Joulupallot puuta

Siellä ne keikkuvat sulassa sovussa joulukuusta odotellen. Enää ei ole kauaa siihen, että saa lähteä kuusenostoreissulle! Sitä ennen pitäisi kuitenkin tehdä jonkin sortin joulusiivous koko mökkiin. Joulusiivous ei taida olla juuri viikkosiivousta kummempi, mutta kyllähän joulua varten täytyy sauna ja kylpyhuone kuurata, tomuttaa kaikki tekstiilit ja laittaa muutenkin koti vähän juhlavampaan kuntoon. Olen mielenkiinnolla lueskellut teidän kommentteja arvontapostaukseen, nimittäin lohduttavaa tietää, että monella muullakin on jouluvalmistelut aivan vaiheessa vielä, vaikka jollakin onnellisella toisikin olla täysin valmiina kaikki jouluhommat jo! Jos et vielä osallistunut arvontaan, kannattaa käydä tekemässä se nyt, sillä osallistumisaikaa on enää tämä päivä. Samoin on Pentikin alekoodin kanssa, se päättyy tänään!

//Tunnelmallista kolmatta adventtisunnuntaita!

*saatu Inspiraatio -verkkokaupasta.

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Taas ihana idea! Just tänään aattelin jotain tommosia jouluaskarteluja! Ihana idea ja aion kyllä toteuttaa! Mulla onkin sopivasti laatikon pohjalla pari isoa puupalloa 🙂 Mä aion kans tehä normisiivouksen. Matot tuulettaa yms. Sauna ois paras puhtaana, se on tosi.