DIY – Amppeliseinä

Ennen kuin kurkataan kokonaan valmista terassia, ajattelin vilauttaa yhden simppelin DIY -idean, jolla sain eloa muuten ehkä hiukan tylsään pihamökin lautaverhoiluun, joka toimii terassin takaseinänä. Nuo kehikot on muokattu viime kesänä aiemmista köynnöstuista, jotka jäivät tarpeettomiksi, kun köynnösruusut kaivettiin ylös terassin tieltä. Löysin mökistä vanhoja peltisiä ruukkuja, joihin somin juuttinarusta hyvin kevyen amppelinarun ja istutin ruukkuihin lankaköynnökset. Solmin ruukut suoraan kehikkoon kiinni, rennosti hiukan eri korkuiselle ja epäsymmetrisesti.

diy amppeli terassiPuinen rimasta nikkaroitu kehikko on muutaman sentin verran irti seinästä, joten ruukut mahtuvat roikkumaan seinällä hyvin. Kalusteiden ja seinän välissäkin on sopiva rako, jotta kastellessa köynnöksiä ylimääräinen vesi mahtuu valumaan ruukuista pois ilman että tyynyt kastuu.

diy amppeli terassiMinulla olisi nyt hurjat määrät kuvia terassin lopputuloksesta, joten saatte tekin pian nähdä valmiin terassin ja ehkä hiukan terassin ympäristöäkin, jota on muokattu terassiin sopivaksi. Palataan pian asiaan!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.