Christmas Home

olohuone joulu2

Moikka talviseen sunnuntaihin, ystävät! Meilläkin on ihan hiukkasen jotain valkoista ja märkää pihalla, vaikkei mistään kauniista hangista tai nietoksista ole kuin haave… Joulumieltä toi ison annoksen sisään tuotu joulukuusi, jonka hakureissu oli tänä vuonna huomattavasti aiempia kuusenhakuja helpompi. Siellä se puinen viime vuonna nikkaroimani kuusipuu odotteli varaston perällä, parin joulukoristelaatikon kanssa. Kuusi kannettiin sisään, kieputin siihen pienet valot ja ripustin erilaisia tekemiäni paperisia mustavalkoisia tähtiä. Tuskin maltan odottaa iltaa ja sitä, kuinka pikkukuusi loistaa olohuoneen nurkasta.

olohuone joulu4olohuone joulu

Kaikkien kauniiden joulupallojen kanssa minulla on ollut hiukan ongelmaa, sillä en oikein tiedä mihin laittaisin niitä esille. Kubus täytyi nostaa jo sinkkitarjottimelta pois, sillä tarjotin täyttyi erilaisista palloista. Epäilin hiukan, että tässä tulee pieni haikeus, kun laittaa joulua kotiin ja tiedossa on, että pyhiksi lähdetään kotoa pois… Niin monta joulua ollaan vietetty omassa kodissa, että hiukan harmittaa jättää kaunis joulukoti tänne yksikseen. Mutta silti tosi ihana päästä viettämään joulua pitkästä aikaa omien vanhempien ja veljien kanssa, ja tietysti miehen sukulaisten kanssa. Ja onhan sinne Pohjanmaalle luvattu valkoista jouluakin, tosin kun tänne meille.

Meillä keittiössä käy tällä hetkellä kova kuhina kun mies innostui lapset apunaan kokkaamaan meille kolmen ruokalajin päivällistä. Tuoksu ainakin on huumaava… en päässyt osallistumaan edes pöydän kattamiseen, vaan kaikki kuulema hoituu tällä kertaa ilman minua. Tuskin maltan odottaa! Illalla lähdetään kirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja. Muistutuksena vielä, että Sisustus Chillin lukijatarjous, eli alennuskoodi on voimassa vielä tämän päivän ajan. Sinne oli nyt tullut hyvin täydennytksiä aiemmin lopussa olleista tuotteista! Ja klo 21 saakka on mahdollista osallista Safkaa -kirjojen arvontaan! Kivaa sunnuntain jatkoa, niin ja kolmatta adventtia!

olohuone joulu3 SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.