Postikortti Cagnes-Sur-Merista

Terveiset Ranskasta, Cagnes-Sur-Merista! Etelä-Ranska on ylittänyt odotuksemme  jo nyt, toisena päivänä. Vaikka olimme tietysti kuvitelleet täällä olevan hienoa, emme osanneet kuvitella näitä maisemia aivan näin upeiksi. Loputtomiin rantaviivaa, komeita palmuja, kaunista arkkitehtuuria ja taustalla näkyvät vuoret.

Niin Nizzan kuin tämän aivan Nizzan vieressä sijaitsevan pienemmän kaupungin Cagnes-Sur-Merin ranta on kiveä ja hiekkarantoja varten olisi mentävä Antibesiin. Ihan rantsukelit täällä ei vielä ole, vaikka auringosta saakin nauttia, joten varsinaista uimarantaa ei kaivata. Uiminen hoituu hotellin kattoterassilla, jonne aurinko paistaakin melko lämpimästi jo näin huhtikuun alussa.

Ihastelimme eilen illalla auringonlaskua rannassa ja lumuduimme noista meriveden täydellisen sileiksi hiomista rantakivistä. Pari kiveä on kyllä pakko poimia kotiin matkamuistoksi!

Onneksi reissupäiviä on vielä monta jäljellä, ja aikaa on tutustua moneen paikkaan! Sääennustekin lupailee kauniita päiviä, joten me nautitaan lomasta ja elämästä. //Iloisia päiviä teillekin!

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Mielenkiinnolla odotan mitä ravintolasuosituksia olet saanut, sillä 15.4. olemme lähdössä etelä-Ranskaan.

  • Käykää Haut de Cagnesin alueella /kukkulalla jos vielä olette Cagnes-sur-Merin alueella. Tuo aivan mielettömän tunnelmallinen ja kaunis alue <3

  • Ihania lomakuvia!
    Minä kauhukseni tajusin, että olen missannut sun blogin muuton ja siten myös postaukset kuukausien ajalta. Nyt on tehtävä korjausliike, jotta postauksesi päivittyisivät seuraamieni blogien listalle. Sori, en ole tahallani unohtanut sinua!