Bloomingville SS 2017 – Tervetuloa persoonallinen ja luonnonläheinen kevät

Viikonlopun aurinkoiset päivät on saanut mielen kummasti kääntymään kevät -asentoon. Tammikuu tuntuu usein pitkälle kun vuoden vaihduttua alkaa odottaa valoa ja kevättä, mutta todellisuus ei kuitenkaan ole vielä kovin valoisa eivätkä päivät pitene sitä vauhtia kuin toivoisi. Nyt kuitenkin alkaa olla hiukan viitteitä siitä, että päivä oikeasti pitenee ja aurinkokin on ollut näkösällä useamman tunnin ajan. Ihanaa! Tervetuloa persoonallinen ja luonnonläheinen, hitusen värikäskin kevät!

Bloomingville SS 2017Bloomingville SS 2017Sisustustrendit 2017 -postauksessa vilahtikin muutamia Bloomingvillen kuvia Spring Summer 2017 kuvastosta. Halusin kuitenkin palata näihin kuviin vielä laajemmin, sillä sen verran hienosti Bloomingville ajanhermolla on ja tyylillisesti tämä tanskalaisfirma onnistuu aina iskemään meikäläiseen ihan täysillä. Bloomingvillen Spring Summer 2017 mallisto yhdistää perinteisiä japanilaisia käsityöperinteitä, laadukkaita materiaaleja ja yksinkertaisia yksityiskohtia. Luonnolliset värit ja kuviot sekä persoonalliset lasitukset keramiikassa ovat isosti esillä. Sävyissä toistuu herkkä puuterinen roosa, poltettu savi ja pehmeät luonnonvärit. Mallisto on täynnä ihastuttavia yhdistelmiä ja kauniita tuotteita, mutta ennen kaikkea pidän näiden kuvien yleisilmeestä ja kokonaisuuksista sekä lämpimän neutraaleista väriharmonioista.Bloomingville SS 2017Bloomingville SS 2017Väreistä en itse lähtisi omassa kodissa yhdistämään vaaleanpunaisia ja oranssin ruskeita värejä toisiinsa, sillä lopputuloksesta tulee äkkiä turhankin retro omaan makuuni, vaikka hyvältähän nuo yllä olevat kokonaisuudetkin näyttää. Oikealla olevan kuvan asetelman vaaseja löytyisi varmasti monenkin mummun vitriinikaapista ja kirppareilta toki myös.  Sinisävyisistä tyynyistä tuo ryijymäinen tyyny on ehdoton lempparini. Sellainen kun jostain löytyisi! Vaikka nämä värikkäät jututkin on mallistossa kauniita, sytyin ehdottomasti tuolle kauniille pehmeiden luonnonsävyjäen käytölle. Beige, ruskea ja puunsävyt; tervetuloa meidänkin kotiin!

Bloomingville SS 2017

Bloomingville SS 2017Kuvat: Bloomingville

Näistä keraamisista amppeleista ja seinäkoristeista tulikin mieleeni, että tuollainen huolettoman kaunis ja rosoinen keramiikka ei muuten ole ollenkaan niin helppoa tehdä, kuin kuvitella saattaisi. Olin tänään pienen sisustajaporukan kanssa Kaapelitehtaalla keramiikkaminikurssilla, jossa pääsin tekemään pari keraamista astiaa käsin muotoilemalla. Keramiikan työstäminen oli ihan mielettömän mukavaa ja inspiroivaa, mutta juuri sellaisen mielikuvien jäljen aikaansaaminen ei ollut ihan yksinkertaista. Saa nähdä, mitä tekemistäni astioista lopulta syntyy, ne kun jäivät vielä poltettavaksi ja lasitettavaksi keramiikkapajalle. Ehkä esittelen teille tekeleeni kun saan ne kotiin! Jonkinlaisen kipinän tämänpäiväinen kuitenkin jätti ja mieli tekisi lähteä kokeilemaan keramiikkaideoiden toteuttamista vähän syvemminkin.

Viikonloppu on ollut mainio muutenkin kuin auringonpaisteen ja keramiikkakokeilujen vuoksi. Maanantaiaamu ei ole lainkaan ankea ajatus silloin kun viikonloppu on ollut antoisa. Viikonloppuisin on tosi tärkeää ottaa aikaa sellaisille asioille, joista todella pitää. Silloin sitä toisinaan tylsääkin arkea jaksaa paremmin kun mieli lepää ja virkistyy vapaapäivinä! Toivottavasti teilläkin on ollut antoisa viikonloppua! //Iloa uuteen viikkoon!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.