Colors, Natural and Rustic – Bloomingville AW 2016

Olisiko tässä vaiheessa sisustusvuotta hyvä aika vilkuilla hiukan tulevan kauden eli syksyn ja talven sisustustarjontaa!? Monien sisustusmerkkien kauden katalogit tarjoavat silmän iloa ja inspiraatiota, niin myös Bloomingville aw 2016 -kuvasto, jonka otin ensimmäisenä katsauksen alle. Bloomingvillen kuvien tyyli iskee joka vuosi minuun ja lumoudun kauniista asetelmista, eri materiaalien yhdistelmistä ja kivoista miljöistä ehkä enemmän kuin itse tuotteista. Tällä kertaa väritkin on varsin hurmaavia, vai mitä te pidätte pehmeistä roosasta ja vihreästä, räväkästä fuksiasta ja syvästä sinisestä luonnonmateriaalien ja hillittyjen sävyjen rinnalla. Keväällä meillä maalattiin siniharmaalla, mutta mitäs jos seuraavaksi maalaisikin jotain pientä himmeää roosaa tai haaleaa vihreää!?

Bloomingville aw 2016

Bloomingville aw 2016Bloomingvillen kalusteiden linja jatkaa omaa erityisen skandinaavista linjaansa. Siroja ja keveitä kalusteita, pienillä yksityiskohdilla, taivutettuna metallista tai rottingista. Pienille ja sieville sivupöydille on aina tilaa ja käyttöä. Pyöreä metallijalkainen ruokapöytä olisi paikallaan pienessä keittiössä.

Bloomingville aw 2016Bloomingville aw 2016 Bloomingville aw 2016Rumankauniit keraamiset astiat ja koriste-esineet taitavat tulevana talvena nousta astetta isommin esille. Kuluneen vuoden sisustustrendeissä niitä jo kovasti veikkailtiin nousijaksi, mutta ehkä niiden aika onkin vasta nyt. Ei muuta kuin kirpparikierrokselle metsästämään vanhaa kermansavea ja kultakeramiikkaa! Taidan itse laittaa bongauslistalle jonkin pienen keraamisen vaasin, jos ei nyt kuitenkaan myrkynvihreänä niin tuollainen pehmeä sininen kuin näissä Bloomingvillen lautasissa olisi aika helmi. Pehmeä roosa ryijy alla on kuin hattara! Jäin pidemmäksi aikaa huokailemaan kuvan suloisia sävyjä, jotka saa aavistuksen särmää messingistä ja kullasta. Vaaleanpunainen on sellainen väri, joka ei vuosien varrella sisustuksessa ole onnistunut menettämään hohtoaan. Ehkä sitä on tullut käytettyä sen verran säästeliäästi, ettei kyllästytä lainkaan!

Bloomingville aw 2016Bloomingville aw 2016Ryijyt ja amppelit jatkaa pinnalla ja miksi kummassa eivät jatkaisi, onhan ne sen verran kivoja kodikkuutta lisääviä elementtejä, että niitä toivoisi omaankin kotiin. Nyt taidan ottaa oikeasti työn alle sen amppelivirityksen omaan kotiin ja lakata pelkästään puhumasta! Bloomingvillen pienkalusteiden, pöytien ja tuolien lisäksi valikoimissa näyttäisi olevan nykyään sohviakin. Olisipa kiva päästä koeistumaan, jotta pääsisi vähän laadustakin selville! Muodot on ainakin kovin kauniita, tuollaisia mid-century -henkisiä.

Bloomingville sohvatBloomingville aw 2016Miltä Bloomingvillen AW16 mallisto sinusta vaikuttaa? Löydätkö omaan syyssisustukseen sopivia juttuja?

Kaikki kuvat: Bloomingville autumn/winter 2016 collection

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.