Asuntomessut Seinäjoella – Ensitunnelmia

Asuntomessut Seinäjoella avataan huomenna perjantaina, mutta tänään messuilla vietettiin jo lehdistöpäivää, ja bloggaajatkin pääsi tutustumaan messuihin ennen messuporttien avautumista suurelle yleisölle. Vietin minäkin päivän tänään asuntomessuilla kierrellen ja kuvaillen kiinnostavia kohteita. Asuntomessuilla on hyvä tilaisuus nähdä samalla kertaa eri valmistajien tuotteita, pintamateriaaleja, talotehtaiden mallistoja ja ylipäätään asumisen trendejä. Sisustuspuolellakin tulee usein paljon mielenkiintoisia tuotteita ja uutuuksia vastaan. Paras paikka näiden tsekkaamiseen on tietysti asumisympäristö, joten asuntomessuille on todella paikkansa!

asuntomessut seinäjoellaEnnakko-odotukseni messukohteita kohtaan oli varsin korkealla. Toivoin näkeväni erilaisia pienten neliöiden ratkaisuja, erilaisia pintamateriaaleja, kiinnostavaa valaistusta ja ylipäätään jotain uudenlaista ja yllättävää. Pienten talojen suhteen odotukset täyttyivät hyvinkin ja onkin hienoa, että asuntomessuilla on esillä vallalla oleva trendi ekologisesta, taloudellisesta ja järkevissä neliöissä asumisesta. Kyllähän joukkoon pari palatsiakin mahtuu, täytyy kansalle toki antaa jotain ihmeteltävää! Minua luksusasunnot ei kuitenkaan puhuttele, vaan saan inspiraatiota ihmisen kokoisista ja näköisistä, realistisista taloista. Pidän myös erilaisista pintamateriaaliratkaisuista, ja kiinnostavia materiaaleija löytyykin useammastakin kohteesta. Taloista monissa sisustus on messusisustukseksi oikein kodikas ja tiloista on onnistuttu luomaan viihtyisän oloisia ja kodin tuntuisia messuympäristöstä huolimatta, vaikka kyllähän moni talo jää täysin näyttelytilan tuntuiseksi. Muutamia oikein mielenkiintoisia ja kiehtovia ratkaisuja messuilta löytyy, mutta teen niistä ihan oman postauksensa teille.

Snäppiseuraajat tietävätkin jo ennakkosuosikkikohteeni, mutta kaikki ei niiden osalta mennyt ihan ennakko-odotusten mukaan, vaan kärkikolmikkoon pääsi yksi yllättäjä. Kolmessa suosikissani oli paljon jotain samaa, mutta ne olivat silti keskenään hyvin erilaisia taloja. Suosikkikohteiden esittely on vuorossa myöhemmin! Kaksi niistä oli kuitenkin ennakkolistallani.

Asuntomessujen ensitunnelmat

  • Kauniita ja kodikkaita tiloja
  • Viimeisteltyjä sisustuksia ja vähän keskeneräisyyttä
  • Paljon piharakennuksia; kesäkeittiöitä, katettuja tiloja ja pihasaunoja
  • Eri kokoisia taloja, pienet tilat hyvin esillä
  • Viehättäviä materiaalivalintoja, paljon puuta ja vaneria

asuntomessut seinäjoellaOli kyllä mukava messupäivä, kiitos matkaseuralleni! Yksin tuota kahdentoistatunnin pyrähdystä kaatosateessa ei olisi viitsinytkään tehdä. Autossa tuli istuttua seitsemän tuntia, mutta kannatti se. Jälleen kerran oli kiva viettää päivä asumis- ja sisustusaiheiden parissa ja tavata muita bloggaajia!

Asuntomessut 2016 Seinäjoella 8.7.-7.8.

Kaikki asuntomessu -aiheiset kirjoitukseni löydät täältä.

ps. Jos kuvat näyttävät omituisen sävyisiltä tai valoisilta, se johtuu siitä, että tein jutun lainakoneella, jonka värit näyttävät aivan joltain muulta kuin omalla macillani.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Onpa mukavaa päästä tekemään virtuaalikierros asuntomessuille, koska livevisiitti jää tänä kesänä tekemättä. Jään siis seurailemaan lisäpostauksia aiheesta. 🙂