Terveiset asuntomessuilta Mikkelistä

Hei kaikille ja terveisiä Mikkelistä! Onpa kiva pitkästä aikaa kirjoitella tänne ihan ikiomaan osoitteeseen. Tuntuu tosi hyvälle olla taas aivan omillaan ja blogin ulkonäkökin tuntuu jälleenkivalle ja tutulle.

Olen parhaillaan blogimatkalla Mikkelissä tutustumassa mm. asuntomessuihin Mikkelin kaupungin kutsumana ja on ollut ihan huikean hieno reissu. Vietimme eilisen päivän tutustuen alueen yrityksiin ja messukohteisiin. Tulin jättämään teille pikaiset terkut täältä Mikkelistä jo nyt siksi, että ehditte hypätä insta storien matkaan, sillä siellä kanavassa on valtavasti kuvia ja videoita tältä reissulta, niin asuntomessuilta kuin muultakin Mikkelin alueelta. Kannattaa käydä kurkkaamassa, @essiesmeralda_! Tämä matka kestää vielä tovin, jonka jälkeen lähdetäänkin oman perheen kanssa seuraavalle kesäreissulle!

Kuvassa kohteet MinunVALO, Design-Talo Pala ja Fiskarhedenvillan Ajaton, joissa kaikissa oli jotain niin kivaa tai kiinnostavaa, että ne tulevat jollain tasolla näkymään blogissani tässä heinäkuun aikana. Palataan tarkempiin messukuulumisiin ja asuntomessujuttuihin mahdollisimman pian!

 

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.