Aktiivilomalla perheen kanssa

Kirjoitinkin jo aiemmin, että otimme oikein aktiivisen alun arkeen joulun jälkeen kun suuntasimme suoraan joulun vietosta Vuokattiin Katinkultaan. Bella -blogien ja Holiday Clubin kampanjan myötä vietimme pari varsin aktiivista päivää Katinkullan kylpylähotellissa koko perheellä. Meille valikoitui kohteeksi Katinkulta sen monipuolisten aktiviteettien vuoksi; Katinkullasta kun löytyy kivasti erilaista tekemistä kaikille perheenjäsenille ja sattuipa tuo sijaintikin varsin hyvin kun teimme vain parin sadan kilsan mutkan mummuloista lähtiessämme. Lapset odottivat suurella innolla itse kylpylää ja Angry Birds Parkia, minä odotin ennen kaikkea talvisia maisemia pimeän alkutalven jälkeen ja päivittäistä salitreeniä. Kainuussa oli talvi kauneimmillaan välipäivinä, tosin pakkasta oli hiukan liikaa kun mittari lähenteli 25 pakkasastetta. Mutta tuo sisämaan pakkanen ei onneksi ole lainkaan niin raadollinen kuin mereltä tuleva vinkka, joten tarettiin kunnon varusteilla ulkoillakin. Meidän lomamme oli sen verran lyhkäinen, että olimme jo etukäteen päättänyt, ettei laskettelurinteisiin edes haaveilla ehtivämme tällä kertaa, sillä tekemistä oli muutenkin paljon. Ja olisipa siellä ollut varsin kylmä laskeakin. Sen sijaan nautimme täydellisestä talven ihmemaasta ja ihastelimme lumihuppuisia puita; muutamat lumienkelitkin tehtiin kirpeässä pakkassäässä.

Katinkulta hotelli

Joulun jälkeen oli kyllä ihana ottaa vielä ihan oman perheen kanssa pari lomapäivää ennen kotiin ja arkeen siirtymistä. Meille oli Katinkullassa varattu uuden Villas 2 huoneistohotellin huoneisto, jossa on kolme makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö, olohuone, sauna ja lasitettu parveke. Huoneisto oli tyylillä sisustettu ja tykkäsin siitä, kun kaikki oli aivan uutta. Huoneistossa on makuupaikat kahdeksalle ja meidän perheelle tilaa oli aika ruhtinaallisesti. Meille voisi riittää jopa huonetta pienempi lomakoti, kahden makuuhuoneen huoneisto, sillä lapset mahtuisi hyvin yhteen parisänkyyn ja olohuoneessa on vuodesohva. Keittiön varustus olisi riittänyt isommankin illallisen kokkaamiseen ja reissukuluja kyllä piti mukavasti alhaalla tuo ruuanlaittomahdollisuus. Parvekkeella oli liian kylmä oleilla, mutta kesällä se olisi kiva lisä huoneistoon.

Kirjoittelen vielä myöhemmin lisää reissusta ja aktiviteeteista ja pari vinkkiäkin perheen kanssa reissaamiseen on vielä luvassa!

Mikäli sinun tekee mielesi lähteä talven aikana Holiday Club Katinkultaan lomailemaan, saat 15% alennuksen kylpylähotellin tai loma-asunnon varauksesta koodilla ESMERALDAS.
Koodi on voimassa 15.2.2015 asti, ja matkustusaikaa 31.5.2015 asti.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Kuulostaapa mukavalle paikalle ja näyttää ihanan talviselle! Kiva perhepotretti!

  • Ihana postaus, raikas, energinen ja iloisen virkeä! Voipi olla että käytämme alennuksen hyväksi. Kiitos siitäkin! 🙂