Kevätmessut avaa kevään

Kevätmessuilta on ennenkin tarttunut reilu annos kevätmieltä eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta. Vietin torstaiaamupäivän messuilla kierrellen, kevättunnelmaa haistellen ja tutustuen messujen ja näytteilleasettajien tunnelmiin. Tässä muutama tärppi messuvieraille!

Read More

Kevätlista

Tämän kevään bucket list pitää sisällään monta asiaa, joiden olen usein harmikseni huomannut unohtuneen kevään käännyttyä kesäksi. Nyt kevättä kärsimättömänä odotellessani ajattelin listata muutamia asioita, jotka haluan toteuttaa kevään aikana.

Read More

Toukokuu

En muista, että huhtikuu olisi koskaan mennyt yhtä nopeasti kuin tänä vuonna. Ranskan matka, pääsiäinen, viikonloppu Turussa, muutamien yksittäisten asioiden aiheuttama stressi… ja aika on mennyt kuin siivillä! Toukokuulta toivoisin

Read More

Viikonlopun ihanimmat

Viikonlopun ihanimpiin asioihin kuuluu ehdottomasti tämän kevään ensimmäiset omalta pihalta poimitut kukat sisällä maljakossa. Ihanaa on myös  aurinko ja vesisade, jotka vuorottelee; se tietää paljon vihreää. Ihanaa on rakkaan ystävän

Read More

Kevätkattaus & Kevätruokaa

Heippa ihanaan, aurinkoiseen sunnuntaihin! Täällä on aloitettu lämpimän päivän ansiosta pihahommia ja suunniteltu pihan iloksi vaikka mitä kivaa. Terassin paikkaa on mallailtu ja siirrelty kasveja, raivattu pusikoita ja hiukan haravoitukin.

Read More