Somevalmennus – Sosiaalinen Media Haltuun

Haluatko tehdä itse yrityksesi somemarkkinointia, mutta et tiedä mistä aloittaa tai miten hommaa voisi kehittää ja kuinka kannattaisi toimia?

Somevalmennus
Sosiaalinen media on tämän päivän näyteikkuna, joka antaa kohderyhmällesi eli potentiaalisille asiakkaillesi kuvan yrityksestäsi. Sinun tehtävänäsi on päättää, millaisen mielikuvan haluat antaa ja sen jälkeen ryhtyä rakentamaan ja ylläpitämään tätä kuvaa. Jos ajatus tästä kaikesta tuntuu haastavalle, tulen mielelläni apuun!

Somevalmentajan palvelut on tarkoitettu pienyrityksille ja brändeille, jotka haluavat saada aikaan toimivat sosiaalisen median kanavat tai saada uutta, laadukaista sisältöä kanaviin.

Somevalmennuksen tavoitteena on, että pääset käsiksi somekanavien tehokkaaseen ja toimivaan päivitykseen. Tämä ei poissulje vaihtoehtoa siitä, että jatkossakin ostat minulta palvelun, jonka myötä somepäivitykset ja kanavien kehittäminen on minun vastuullani ja hoidossani. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun toimitaan yhteistyössä, jolloin yrittäjän ja asiantuntijan näkymykset yhdistetään toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tässä esimerkkejä palvelukokonaisuuksista:

Sosiaalisen median kanavien perustaminen ja ylläpito

Kuva- ja tekstisisällöt kanaviisi

Kuvapankki yrityksesi tuotteista (tuotekuvat, miljöökuvat)

Blogin perustaminen

WordPress -blogin tuki

Yrityksesi visuaalisen ilmeen suunnittelu

Minulta saat myös koulutuspaketit työyhteisölle tai instagram -kurssin vaikkapa kaveriporukalle!

Somevalmennus käytännössä

Käytännössä somevalmennus aloitetaan nykytilanteen kartoituksesta. Valmennus etenee tavoitteiden luomisella sekä kohderyhmien ja kanavien valinnalla. Brändin mielikuvaan vaikuttaa lähestymistyyli, jolla potentiaalisia asiakkaita lähestytään. Valmis somestrategia sisältää vastauksen kysymyksiisi ja kertoo mitä ja millaisia sisältöjä tuotetaan mihin ja milloin.

Somevalmennus

Essi Niskakangas

Olen Essi Niskakangas, sisustus- ja somealan yrittäjä Kirkkonummelta. Minulla on yrittäjäkokemusta vuodesta 2005, jolloin perustin ensimmäisen yritykseni 22-vuotiaana. Jo tuolloin tavoitin asiakkaani silloisten sosiaalisten median kanavien, keskustelupalstojen kautta. Kanavat ja tavat ovat muuttuneet kuten maailmakin, mutta minulle on yhä tärkeää olla juuri siellä, missä potentiaaliset asiakkaani ovat. Olen kirjoittanut sisustuspainotteista lifestyleblogia vuodesta 2009. Vuodet blogin parissa ovat opettaneet paljon sosiaalisesta mediasta ja sen alati muuttuvasta tilasta. Nyt on aika tuoda kokemukseni ja osaamiseni myös sinun ja yrityksesi avuksi!

Ole pian yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

//Essi Niskakangas

esmeralda.essi(@)gmail.com
0503594827

 

 

 

 

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna