Pieni WC – Tapetti & säilytys

Mietiskelin taannoin, että moni tila kodissamme ei ole näkynyt blogissa lainkaan remonttipostausten jälkeen, vaikka tässä kolmen vuoden aikana sisustus on elänyt eri tiloissa aika paljon. Wc näytti hyvin pitkään samalta kuin heti remontin valmistuttua (voit kurkata täältä), mutta tämän vuoden aikana wc:ssä on nähty pieniä muutoksia.

Pieni Wc tapetti

Valkoiset paljaat seinät mikrosementin yläpuolella tuntui hiukan liian kalsealta, joten käytin viimein pitkään varastossa pyörineen yksittäisen tapettirullan tänne. Mietiskelin pitkään hillitynsävyistä kukkatapettia, mutta teinien mielestä kukkatapetti ei käynyt päinsä, joten päädyin siniharmaisiin lintuihin. Eco Wallpaperin tapetti on saatu aikoinaan pr-tilaisuudesta. Tapettia on ainoastaan kahdella seinällä, jotta linnut eivät vilise ympäri pientä tilaa.

Wc:ssä on ollut hiukan säilytystilan kanssa haasteita, sillä perheessä on useampi piilolinssien käyttäjä ja piilarit olisi mukava säilyttää hyllyllä eikä allaskalusteen vetolaatikossa. Minua peilin lasitasolla pyörivät piilarikotelot ärsytti ja kaipasin pientä seinäkaappia niitä varten. Etsiskelin uutta tai vanhaa riittävän pientä kaappia seinälle kunnes muistin käyttämättä olevan Lundian laatikon, joka pohjasta seinään kiinnitettynä toimii loistavasti myös seinäkaappina. Upeaa, kun kotoa löytyy valmiiksi monikäyttöisiä esineitä eikä aina tarvitse ostaa uuttaa tai edes kierrätettyä.

Pieni Wc tapetti

Koska wc:ssä on paljon harmaata, toimii Ikean lasiset säilytyspurkit korkkikannella hyvin, sillä ne tuovat lämpimiä sävyjä tilaan. Kaktus ei kauaa viihdy näin pimeässä, mutta kun vaihtelee pienten kasvien paikkoja, voi yksi kasvi tovin olla hämärässäkin. Taidan seuraavana ripustaa tänne pienet tunnelmavalot loppuvuodeksi. Ehkä hyllyllä voisikin kaktuksen tilalla olla pienessä vaasissa oksa koristevaloilla!

Pieni Wc tapetti

Vaikka wc on tosi pikkuinen, kuten usein vanhoissa taloissa, ihan hyvin me olemme sen kanssa pärjänneet useamman vuoden. Tärkeintä on, että pienessä tilassa ei säilytetä mitään turhaa, ainoastaan välttämättömät tavarat. En itse esimerkiksi säilytä wc:ssä juuri mitään kosmetiikkaa, ainoastaan päivittäiset peseytymiseen liittyvät tuotteet.

//Mukavaa uutta syksyistä viikkoa!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.