Myyntistailaus

Asunnon myyntistailausMyyntistailaus tuo asunnon parhaat puolet esille ja houkuttelee potentiaalisia ostajia paikalle. Stailauksen avulla asunto saadaan edustuskuntoon, jolloin ostaja näkee asunnon mahdollisuudet. Ensivaikutelma on tärkeä myös asuntokaupoilla ja tässä myyntistailauksen merkitys voi olla ratkaiseva. Myyntistailaus antaa asunnolle kodikkaan ja kutsuvan ilmeen ja se lisää myös myyntikuvien houkuttelevuutta.

Stailaajana näen myytävän asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmotan ne seikat, joita asunnossa kannattaa korostaa myyntistailauksen avulla sekä ne asiat, jotka ovat muutoksen tarpeessa. Usein turhien kalusteiden ja tavaroiden karsiminen, uudelleen järjestely, tekstiilien päivitys sekä tyylikkäiden ja ajankohtaisten somisteiden tuominen asuntoon riittää.  Tarvittaessa tuon lainaan kalusteita, tekstiilejä, valaisimia sekä somisteita. Teen myyntistailauksia kaiken kokoisiin ja kuntoisiin asuntoihin. Myös tyhjän pienen asunnon stailaaminen onnistuu.

Pienikin panostus myytävän asunnon ilmeeseen nostaa asunnon kiinnostavuutta ja lyhentää myyntiaikaa. Parhaassa tapauksessa myyntistailaus nostaa asunnon arvoa. Ennen kaikkea kauniisti stailattu koti auttaa erottumaan joukosta.

Tarvittaessa suunnittelen pintamateriaalien uudistamisen tai kevyet remontointityöt, mikäli ne ovat tarpeen parhaan mahdollisen myyntituloksen saavuttamiseksi.

Myyntistailauspalvelu sopii avuksi niin asunnon myyjälle, kiinteistönvälittäjille kuin rakennusliikkeillekin. Toimin Kirkkonummella, pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uudenmaan alueella.

Myyntistailauksen hinta alkaen 300€ +matkakorvaus 0,50€/km. Hintaan vaikuttaa tarvittavien lainatuotteiden määrä, stailauksen tarve ja asunnon koko.

 

Myyntistailauksen konsultointikäynti toimii silloin, kun koti on jo pääasiassa kunnossa myyntiä varten, mutta haluat saada ammattilaisen auttamaan yksittäisissä avoimissa kysymyksissä. Voimme konsultointikäynnin yhteydessä laittaa yhdessä yksityiskohdat kuntoon ja annan parhaat vinkit asunnon stailaamiseksi parhaaseen myyntikuntoon. Konsultointikäynnin kesto on noin 2 tuntia. Myyntistailauksen konsultointikäynti 200€ +matkakorvaus 0,50€/km.

Ota yhteyttä – laitetaan asuntosi myyntikuntoon!

Voit myös pyytää hinta-arvion myyntistailauksesta alla olevalla lomakkeella. Kirkkonummen alueella teen kartoituskäynnin veloituksetta.

Saat minuun yhteyden myös sähköpostitse esmeralda.essi@gmail.com tai puhelimitse 0503594827-3594827.

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna