Kisat käynnissä – Katso ainakin nämä!

Kaupallinen yhteistyö / Lahti2017

lahti2017_1

Lumiset avajaiset on takana ja Lahti2017 mm-kisat ovat käynnissä. Avajaiset vietettiin varsin sakeassa lumipyryssä Lahden torilla. Musiikkia ja puhetta, Tasavallan Presidentti ja Rölli, tanssia ja ilotulituksia; monenlaista ohjelmaa mahtui avajaistapahtumaan. Vähän sai jännittää esiintyjien puolesta liukkaan ja lumisen lavan vuoksi, mutta hienosti kaikki esiintyjät selviytyivät ja kisat saatiin avatuksi juhlallisin menoin.

lahti2017_2

Vaikka aiemmin olen tuonut esille kisoja pääasiassa palvelumuotoilun näkökulmasta, eiköhän keskitytä hetki ihan siihen urheilupuoleenkin. Suomalaisittain kiinnostavia päiviä riittää. Tänään perjantaina 24.2. oli Lahdessa kisattu yhdistetyn kisan hiihto-osuus, jossa suomalaisista mm. Eero Hirvonen pääsi näyttämään kuntonsa. Vaikka mitalisijoille ei yltänyt kuin saksalaiset, kyllähän kymmenen parhaan joukkoon sijoittuminen on hieno saavutus. Myöhemmin tänään on vuorossa naisten mäkikisa, klo 17:30, jossa Julia Kykkänen on mukana. Tämän päiväinen miesten mäkihypyn karsinta kertoo, ketkä hyppäävät huomenna lauantaina 25.2. klo 17:30 miesten normaalimäessä.

Mitalitoiveet ainakin täällä meidän kotikatsomossa on hiihtäjien, Matti Heikkisen, Iivo Niskasen ja Krista Pärmäkosken harteilla. Sunnuntaina 26.2. on aika seurata parisprinttiä. Viestien vuoro on torstaina 2.3. ja perjantaina 3.3. Naiset hiihtävät 4 x 5 km, miehet 4 x 10 km. Yhteislähdöt, naiset 30 km ja miehet 50 km kisataan lauantaina 4.3.  ja sunnuntaina 5.3. ja lauantaina toivottavasti meidän porukka on ihan paikan päällä seuraamassa suomalaisten hiihtäjien menestystä.

lahti2017_3

//Mitkä kilpailut sinua Lahden mm -kisoissa erityisesti kiinnostaa?

Tsekkaa myös Lahti2017 -sovellus, joka muistuttaa etukäteen kiinnostaviksi valitsemiesi kilpailujen alkamisesta.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.