Kuka?

Essi / Esmeralda's

Hei, kiva kun löysit tänne!

Olen Essi, kirkkonummelainen sisustussuunnittelija, bloggaaja ja intohimoinen somettaja, nykyään päätoiminen yrittäjä.

Esmeralda’s on alunperin kotiin ja esteettisiin asioihin keskittyvä sisustus- ja lifestyle -blogi, joka on perustettu vuonna 2009. Sisustan ja remontoin 70-luvun omakotitaloa itse tehden ja rakkaudella yhdessä perheeni kanssa, usein hiukan kokeilevalla meiningillä! Kotimme on kokenut täyden muutoksen niin sisältä kuin ulkoakin ja vaikka isoimmat linjat alkaa olla valmiina, tekemistä löytyy tuleviksikin vuosiksi, erityisesti piha kaipaa uudistusta ja kyllähän kodissa täytyy aina joku remonttiprojekti olla ainakin suunnitteilla jos ei kesken. Vaikka blogini sivuaa pääasiassa sisustamista, kotia ja asumista, en malta olla välillä tarttumatta muihinkin aiheisiin. Mottoni voisi olla vaikkapa, että Tehdään arjesta kauniimpaa!

Innostuin sisustussuunnitteluopinnoisto kymmenisen vuotta sitten ja vuonna 2012 sainkin Sisustussuunnittelukurssin todistuksen AJK:sta. Olen siitä lähtein toiminut sisustusalan yrittäjänä; aluksi sivutoimisena ja vuoden 2018 alusta päätoimisena. Sisustan kaikenlaisia koteja ja tavoitteenani on tehdä kaikista kodeista kauniita sekä käytännöllisiä. Minulle sisustaminen on elämäntapa. Jos haluat saada tarjouksen sisustussuunnitelmasta tai asunnon myyntistailauksesta, tutustu tarkemmin palveluihini! Yrittäjänä teen lisäksi somevalmennusta ja tuotan sisältöjä myös muihin kuin omiin kanaviini.

Haluan tuoda blogissa esille osaamistani ja visuaalista puoltani. Vuosin myötä blogista on tullut osa työtäni. Olen kirjoittanut blogia erilaisissa portaaleissa ja blogiyhteisöissä, mutta juuri nyt blogini on täysin itsenäinen ja hallinnoin itse niin blogin ulkoasua kuin mainontaakin.

Olen kolmen kouluikäisen lapsen äiti, urheiluhullun muusikon vaimo, kissa ja koirakin perheeseen kuuluu. Vapaa-ajallani nautin koiran kanssa metsässä lenkkeilemisestä, kesäaikaan maastopyöräilystä ja talviaikaan liikuntalajit vaihtelevat. Uusin intohimoni on jooga, joka rentouttaa ja antaa tilaa ajatuksilleni! Rakastan kukkia, pakkasaamuja, kissanpentuja, sushia, puhtaan pyykin tuoksua ja hyvää kahvia.

//Essi Niskakangas

Esmeralda’s DESIGN
y-tunnus: 2004819-1

ps. Mistä nimi Esmeralda’s, sitä kun kysytään usein!? Esmeralda on lapsuuden lempinimeni.

Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta.

Kuvat ovat omiani, ellen toisin mainitse. Ethän käytä niitä ilman lupaani.
Pictures are taken by me. Don’t use without my permission, please.

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna