Home Esmeralda Interior

Esmeralda Interior

Sisustussuunnittelu Kirkkonummi

Sisustussuunnittelu

Suunnittelen kauniita ja käytännöllisiä koteja, asukkaita kuunnellen ja arvostaen. Minulle on tärkeää löytää luovia ratkaisuja, kierrättää olemassa olevia esineitä sekä kunnioittaa vanhoja huonekaluja. Aikakausien kerrostumat ja esineiden historia tekevät tilasta kodin, mutta joskus voi olla tarpeen antaa tilaa uudelle. Toimin sisustussuunnittelijana pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uudenmaan alueella.

Tarvitsetko apua yhden ongelmakohdan ratkaisemiseen tai koko kodin yhtenäisen ilmeen ja tyylin saavuttamiseen? Suunnittelen tarvittaessa pieniä yksittäisiä tiloja tai kokonaisvaltaisesti koko kodin toiminnot ja tyylin. Budjettisi koolla ei ole väliä, kaunis sisustus voi syntyä yllättävänkin edullisesti. Tarvittaessa autan vaikka vain yksittäisissä asioissa, kuten sohvan hankinnassa tai maalisävyn valinnassa.

Tulen apuun kun tavoitteenasi on parantaa kotisi toiminnallisuutta, haluat saada kotiisi kauniin ja yhtenäisen ilmeen sekä haaveilet viihtyisästä ja kodikkaasta ilmapiiristä.

Sisustussuunnitelma voi sisältää tarpeesi mukaan:

  • Tilasuunnitelman
  • Materiaalisuunnitelman
  • Värisuunnitelman
  • Tekstiilisuunnitelman
  • Irtokalustesuunnitelman, joka sisältää irtovalaisimet
  • Kiintokalustesuunnitelman esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen, eteiseen
  • Hankinnan ja koordinoinnin tai tuoteluettelon hankintaa varten
  • Materiaali- ja tarvikebudjetin

Tarpeen mukaan piirrän tilasta havainnekuvia 3D -mallinnoksena.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa sisustussuunnittelija on mukana, sitä parempi lopputulos saavutetaan. Uudiskohdetta rakennettaessa varhainen suunnittelu estää ongelmakohtien syntymisen. Esimerkiksi kalustesuunnitelmat on hyvä luonnostella jo rakennusvaiheessa.

Teen myös asuntojen myyntistailausta. Pienikin panostus myytävän asunnon ilmeeseen nostaa asunnon kiinnostavuutta ja lyhentää myyntiaikaa.

Sisustussuunnittelu Kirkkonummi

Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin suunnittelun tarpeestasi tai tulen käymään ja annan tarjouksen kohteen suunnittelusta!

Voit myös pyytää hinta-arvion suunnittelusta alla olevalla lomakkeella.

Saat minuun yhteyden myös sähköpostitse esmeralda.essi@gmail.com tai puhelimitse 050-3594827

* -merkityt kentät ovat pakollisia