Blog

Sadepäivän ihanuus ja onnekas löytö

Toisilla ihmisillä käy jatkuvasti tuuri kirppislöytöjen suhteen, minulla hiukan harvemmin. Mutta silloin kun tuuri käy, se usein on varsin hyvä. Bongasin tämän tuolikaunottaren fb-kirppikseltä ja koska toimin heti, sain sen ostaa lukuisista kyselijöistä huolimatta ja tuoli olikin jo parin tunnin kuluttua ilmoituksen julkaisusta minulla kotona.

Read More

Hyötykasvitarhani

Meidän terassille koottu pieni hyötykasvitarhani on tuottanut jo hienosti satoa. Miten ihanaa, kun ruokaa laittaessa saa hakea omalta pihalta yrtit ja salaatteja! Kaikki itse kasvatettu maistuu selvästi kaupan tuotteita paremmalle.

Read More

Kaupunkijuhannus

Meidän juhannuksen vietto on ollut varsin kaupunkipainotteista paitsi viime vuosina, oikeastaan lähes aina. Tajusin tällä viikolla juhannusta miettiessäni, että en ole tainnut koskaan viettää juhannusta mökillä ja maallakin vain kerran!

Read More

Onnistuneet juhlat

Kevät ja lähestyvä kesä antavat monta aihetta juhlaan. Bloggaajien arjesta saa nostettua esille monta ilahduttavaa hetkeä, mutta niin ikään on mukava virittäytyä aina silloin tällöin juhlatunnelmaan – oli tämän ilon

Read More