Asuntomessut 2016 – Oivaltavia ideoita ja yksityiskohtia

Asuntomessut 2016

Asuntomessut 2016 tarjoaa tänä vuonna varsin kivoja oivalluksia ja ideoita. Kasasin tähän postaukseen yksittäisiä kiinnostavia asioita, oivaltavia ratkaisuja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia, joista varmasti riittää inspiraatiota muillekin kuin minulle. Parhaat ideat onnistuvat joko yllättämään kohteessa tai sitten sopivat tilaan niin saumattomasti, että niitä ei tahdo alkuun edes huomata! Tässä monenlaisia ideoita, joista messutarjonnassa pidän.

asuntomessut 2016 kohde 19 Markki keittioKohteessa 19 Honka Markki muuten kokovalkoiseen keittiöön on tuotu särmää mustalla syvennyksellä, joka imee sisäänsä vesipisteen ympäristöineen. Hirsitalon seinien kaveriksi käy upeasti tällainen moderni, sulavalinjainen keittiö, jossa mustan ja valkoisen käyttä on todella onnistunut.asuntomessut 2016 kohde 24 PohjanmaaKannustalon Pohjanmaa, kohde 24 on parilla muullakin tapaa mieleeni, mutta erityisesti pidän tästä ruokailutilan hyllykokonaisuudesta, joka istuu korkeutensa puolesta aivan mainiosti ikkunoiden alle. Hylly näyttäisi olevan Ikean Vittsjö -sarjaa. Kohteen ennakkokuvissa hiukan arvelutti mustan määrä, mutta kuten epäilinkin, livenä mustat yksityiskohdat ja tehosteet toimi oikein hyvin, eikä mustaa ollut lainkaan liikaa.

asuntomessut 2016 kohde 32Kohteessa 32, Keittiömaailman Suola ja Pippuri, tykästyis tähän vessan kalanruotolaatoitukseen, joka saa vielä särmää epätasaisesta kiiltävästä laatasta. Tosin, seinälaatta toimisi paremmin vaikka vaalean betonilattian kanssa eikä tuon vaalean mosaiikin,

asuntomessut 2016 kohde 19 Markki 2Tämä kalustekokonaisuus löytyy myös Markista, kohteesta 19. Vanerista rakennettu sänky kaapistojen päällä olisi mitä mainioin teinin huoneeseen. Työpöytä on hienosti yhdistetty samaan kokonaisuuteen. Vanerin kanssa on messuilla onneksi yhdistetty muissakin kohteissa tällaisia rauhallisia ja harmonisia värejä ja kuoseja; harmaata, ruskeaa ja pellavaa!

asuntomessut 2016 kohde 19 Markkiasuntomessut 2016 kohde 19Honka Markista on myös tämä oivaltavasti suunniteltu ruokailutila. Paitsi, että uloke näyttää upealta ulkoapäin puunvärisenä muuten mustassa julkisivussa, on ruokailutila kaunis myös sisältä, eikä vähiten tuon koko päätyseinän suuruisen ikkunan ansioista.asuntomessut 2016 kohde 5 KotolaKotolan, kohteen 5 betonilaatat ovat upea yksityiskohta. Ne toimivat myös portaina talolle noustessa. Tästä voisin ottaa ideaa meidänkin pihaa rakennettaessa. Kurkistetaan tämän kohteen sisälle tarkemmin vielä myöhemmässä Top3 Kohteet – postauksessa.asuntomessut 2016 kohde 5 Kotola 2Kotolasta on myös tämä hurmaava ikkunasyvennys, joka on kuin tehty viherkasveille! Tuo Kotola sijaitsee hiukan syrjässä muista messutaloista, joten se täytyy käydä ihan varta vasten koukkaamassa, jottei kohde vaan jää näkemättä.

asuntomessut 2016 kohde 22 tulikivimylly koti pentikPuuvillamatoista tehdyt rahit on käytännöllisen oloiset ja kauniit. Tällaiset olisi tarpeen esimerkiksi tv:n edessä lasten pelejä ajatellen. Ne löytyy kohteesta 22 Tulikivimylly. Samaisessa huoneessa on myös toimivan oloinen työpöytä, jonka voi nostaa seinälle piiloon silloin kun pöydälle ei ole käyttöä.

asuntomessut 2016 kohde 22asuntomessut 2016 kohde 33 lumianceLumiance talossa, kohde 30 on käytetty reilusti mustaa. Mustan keittiön  puolikorkeisiin kaappeihin kätkeytyy mm. kahviasema. Tällaiset erilaiset kaapistoihin piiloutuvat aamiaiskaapit ovat olleet jo aika monta vuotta esillä ja vaikuttavat varsin käteville ainakin näin messumiljöössä.

asuntomessut 2016 kohde 34 talo koskelaTalo Koskela, kohde 34 täytti kaikki odotukset, mutta kylpyhuone onnistui ylittämään ne. Tämän syvennykseen rakennetun penkin lisäksi seinälaatoitus sykähdyttää. Pitkänmallinen laatta on asennettu tiililadontaan pystyyn ja mattapintaisten laattojen joukossa on kiiltäviä laattoja.

asuntomessut 2016 kohde 34 talo koskela laatat asuntomessut 2016 kohde 34 talo koskela makuuhuoneTalo Koskelan päämakuuhuoneen päätyseinän penkki on myös mainitsemisen arvoinen ratkaisu. Kohteen sisustussuunnittelijana on toiminut Ulla Koskinen, jonka taidonnäytteitä on saatu ihastella asuntomessuilla aiemminkin.

Asuntomessut 2016 Pikkujukka 33mMuutama yksityiskohta vielä yhden messujen pienimmän talon, Pikkujukan sisältä. Olohuoneen lipaston päälle aseteltu lokerikko vaikuttaa varsin toimivalle idella, jota mieluusti soveltaisin meillekin jollain tavalla. Kätevää ja kaunista säilytystä! Samaisen kohteen eteisestä löytyy tämä henkarinippu, joka roikkuu eteisen katosta. Kuinkahan tuo käytännössä toimii? Vierasnaulakkona ehkä, päivittäisessä käytössä sen sijaan tuskin!

Asuntomessut 2016 Pikkujukka naulakko Asuntomessut 2016 PikkujukkaSamaisen Pikkujukan keittiön yläkaapit avohyllyineen miellyttää minua niin sävyn kuin toiminnallisuuden puolesta. Avohyllyt kaappien lomassa tuo kivasti eloa muuten tiiviisti kalustettuun keittiöön!

Lue myös ensitunnelmat Asuntomessuilta 2016!

Asuntomessut Seinäjoella, 8.7.-7.8. 2016

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Tuo Tulikivimyllyn työpöytä on itse asiassa Petra keittiöiden klaffikaappi Size 0 -mallistosta. Itselläni oli mahdollisuus saada tuommoinen pieneen asuntooni, mutta koska kaappi on hyvin painava, ei sitä olisi ilman isompaa justeeraamista saanut gyproc-seinään. Mutta on tosiaan näppärä niin keittiö-, ruokailu- kuin työtilaankin. 🙂

  • Hello there I am waiting to you to ask for à permission to use one of your picture thant I came across on Pinterest, it s a picture of hangers attached to ropes. I am lauching a seconde hands clothings range and I am waiting on my logo to be finalise. I wanted to use the picture I described above as baground of the name of my business and mentioned that it tempory and of course give credit to you the owner. Please be 100percent sure that I will not use your picture not design as my logo.
    Will love to hear from you soon. Thank you